Gelecek Silivri'nin Esnaf Ziyaretine "Koryürek" Desteği

Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı ve yönetimi, bayram öncesinde çarşı merkezini dolaşarak esnafların bayramını kutladı, kendilerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nun selamlarını iletip görüş ve sorunlarını dinledi. Teşkilata siyaset arenasında çok konuşulacak bir sürpriz hamlede bulunarak Gelecek Partisi saflarında siyaset yapma kararı alan eski AK Partili şimdiki Gelecek Partisi İl Sekreteri aynı zamanda İlçe Sorumlusu Elif Koryürek de destek verdi.

Gelecek Silivri'nin Esnaf Ziyaretine "Koryürek" Desteği
Editör: Yaz Dostum
21 Mayıs 2020 - 21:34 - Güncelleme: 21 Mayıs 2020 - 21:40
 
Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, Gelecek Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı, Gelecek Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Yıldırım ve beraberindeki ilçe yöneticileri, Ramazan Bayramı öncesinde çarşı bölgesine çıkarma yaparak hem esnafın hem de ihtiyaçlarını karşılamak için çarşıyı gezen vatandaşlarla tek tek bayramlaştı, kendilerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını iletip görüş, öneri ve sıkıntılarıyla hemhal oldu. Silivri teşkilatını, Gelecek Partisi İl Sekreteri aynı zamanda İlçe Sorumlusu Elif Koryürek de yalnız bırakmadı
 
Koryürek, geçtiğimiz yıl aktif siyasete nokta koyduğunu ilan etmiş ancak ilçemizin tanınmış siyasi aktörlerinden Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Metin Karakaş'ın girişimleri ile AK Parti'den istifa ederek Gelecek Partisi saflarına katılmıştı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 
 
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum