Gençler Erkek Kuaförü'nden Sosyal Mesafeye Paravanlı Önlem

Silivri’de uzun yıllardır hizmet veren Gençler Erkek Kuaförü, koronavirüse karşı aldığı tedbirlere ek olarak müşterilerin arasındaki sosyal mesafeyi korumak için özel bir malzemeden paravan yaptırdı.

Gençler Erkek Kuaförü'nden Sosyal Mesafeye Paravanlı Önlem
Editör: Yaz Dostum
23 Mayıs 2020 - 00:20 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 00:24
 
Koronavirüs önlemleri nedeniyle kapalı olan kuaför ve berberler uzun bir aradan sonra kapılarını tekrar açtı. Silivri’de çarşı merkezinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Gençler Erkek Kuaförü, dükkanın açılmasıyla birlikte gerekli tedbirleri aldı. Gençler Erkek Kuaförü’nde müşteriler dezenfekte aşamasından geçiriliyor, eldiven ve maskesiz içeri alınmıyor. İşyeri işletmecilerinin de maske ve eldivenle hizmet verdiği kuaför salonunda, tedbirlere ilaveten sosyal mesafeyi korumak için müşterilerin arasına paravan yerleştirildi. Uygulamalardan memnuniyet duyduğunu dile getiren müşteriler ise diğer tedbirlere ek olarak yapılan paravan önlemi sayesinde işlemlerini yaptırmak için gönül rahatlığıyla kuaföre geldiklerini belirtti.
 
Gençler Erkek Kuaförü’nü tercih eden ilçemizin tanınmış esnaflarından İbrahim Ata; “Kimse alınmasın gücenmesin ama koca gün Silivri’nin sokaklarındayım, hiçbir kuaförde ben böyle sistem görmedim. Hijyenik dezenfekteler, kuaförler eldiven ve maskeli, daha nasıl bulaşsın bu corona virüsü insanlara değil mi?” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum