"Genel Başkanım Meral Akşener'in alnının terinin hakkını Silivri'de vereceğiz"

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi için "Başkan Adaylığı" kararını açıklayan Gökhan Ceylan ile gerçekleştirdiğimiz söyleşide adaylık gerekçelerini, hedeflerini, geçtiğimiz pazar günü yapılan delege seçimlerini siyaset anlayışları çerçevesinde konuştuk. “En büyük hedefimiz, bütün çabalarımız partimizi büyütüp, ileriye taşımak” diyen Ceylan, “Genel Başkanım Meral Akşener, ülkemizin hak ve menfaatleri doğrultusunda gece gündüz demeden cesur bir mücadele veriyor, var gücü ile halkımızın sesi olmaya devam ediyor. O’nun alnının terinin hakkını İYİ Parti adına Silivri’mizde vereceğiz” şeklinde konuştu.

"Genel Başkanım Meral Akşener'in alnının terinin hakkını Silivri'de vereceğiz"
Editör: Yaz Dostum
01 Kasım 2022 - 21:38 - Güncelleme: 01 Kasım 2022 - 21:59
İYİ Parti Silivri İlçe Başkan Adayı Gökhan CEYLAN ve beraberindeki mevcut İYİ Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulundan; İYİ Parti Silivri İlçe Sekreteri Aysun ÇİÇEK, Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İpek YÜREKLİ, İlçe Sağlık Komisyonu Başkanı Hakan KOÇ ile bugün bir araya geldik.

2020 Şubat ayından itibaren Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı olarak görev alan Gökhan Ceylan, sohbet havasında geçen görüşmede İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevine talip olma sebeplerini ve hedeflerini özet ifadelerle şöyle anlattı:

"TEŞKİLAT BENİ ORADA GÖRMEK İSTİYOR"

Hazal BAŞARAN: Halihazırdaki Başkan Refik Bek'e yönetim içinden rakip çıktınız. Mevcut yönetimin neyi eksik yaptığını ya da neyi iyi yapmadığını düşünüyorsunuz ki yönetime aday oldunuz? 

Gökhan CEYLAN: Eksik görmek demeyelim de daha iyi şeyler yapabileceğimize inanıyoruz. Dava arkadaşlarımın desteğini gördükten sonra bu yola çıkma kararı aldım. Bireysel bir karar almadım. Teşkilat beni orada görmek isteği için göreve talip oldum.



"PARTİMİZİN ENERJİSİNİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARMAK ADINA TÜM ENERJİMİZLE ÇALIŞACAĞIZ"


Hazal BAŞARAN: Daha iyi şeylerden kastınız nedir, biraz açar mısınız?

Gökhan CEYLAN: Sahaya daha hakim olacağız ve etkili işler yapacağız. Halkımız, bürokrasi ve partimiz arasındaki köprüleri kuvvetlendirmek aday olmaktaki motivasyonlarımdan. Üyelerimize, vatandaşlarımıza kol kanat gereceğiz. Kırgınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırmak istiyoruz. Partimizin enerjisini en üst düzeye çıkarmak için çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak adına tüm enerjimiz, üretkenliğimiz ve kararlılığımızla çalışacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Siyasete bakışım ve ele alışımda birinin, birilerinin adamı olmak değil, dava adamı olmak var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

"KENDİMİZE GÜVENİYORUZ"

Genel Başkanım Meral Akşener, ülkemizin hak ve menfaatleri doğrultusunda gece gündüz demeden cesur bir mücadele veriyor, var gücü ile halkımızın sesi olmaya devam ediyor. O’nun alnının terinin hakkını İYİ Parti adına Silivri’mizde vereceğiz. En büyük hedefimiz, bütün çabalarımız partimizi büyütüp, ileriye taşımak. Ben ve ekip arkadaşlarımın inancı son derece yüksek, kendimize güvenmeseydik delege seçimlerinden sonra çıkardık. Bir kez daha şunu söyleyeyim; ben üstesinden gelemeyeceğim hiçbir göreve talip olmam.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum