Gökhan Balkan'dan, Kıyıköy'ü Tercih Eden Fotoğraf Sanatçılarını Sevindirecek Haber

Silivri’de faaliyet gösteren Gökhan Balkan Fotoğraf Stüdyosu’nun sahibi Gökhan Balkan dış mekan fotoğraf çekimi için Kıyıköy’ü tercih eden, ancak koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında uyulması gereken yasak sınırlaması nedeniyle bölgeye gidemeyen meslektaşlarını sevindirecek bir haber verdi. “Sosyal mesafe kuralına uyulduğu sürece sorun yok. Vergi levhanızın fotokopisi yanınızda olsun yeter”

Gökhan Balkan'dan, Kıyıköy'ü Tercih Eden Fotoğraf Sanatçılarını Sevindirecek Haber
Editör: Yaz Dostum
13 Mayıs 2020 - 23:22
Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşların sahil kenarlarına yaklaşmaları yasaklanmıştı. Silivri’de de bu konuda gerekli önlemler alınırken, ilçedeki özel anları ölümsüzleştirmek için uğraşan fotoğraf sanatçıları da dış mekan çekimlerinde zor zamanlar yaşadı.

Vakaların azalması ve normalleşme sürecine girmeye başladığımız bugünlerde, özellikle Kıyıköy’ü tercih eden fotoğrafçıları sevindirecek haber, Gökhan Balkan Fotoğraf Stüdyosu’nun sahibi Gökhan Balkan’dan geldi.

Çekim esnasında sosyal mesafe kuralına uyulduğu sürece, her hangi bir sorun yaşanmayacağına dikkat çeken Balkan, durumu değerlendirmek için hangi meslektaşı bölgeye gidecekse yanında vergi levhasının fotokopisini bulundurması gerektiğini söyledi.

Balkan şunları kaydetti:

“ Meslektaşlarım, dün Kıyıköy’de çekime gittim. Sadece sosyal mesafe kuralına çekim esnasında uymamız gerektiğini söylediler. Çekimimi yaptım. Bir sıkıntı yaşamadan aynı şekilde döndüm. Birde fotoğrafçı abilerim, kardeşlerim. Vergi levhanızın fotokopisi yanınızda olsun. Şimdiden hayırlı, bereketli çekimleriniz olsun.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum