Gökhan Ceylan'dan ilk mesaj: Silivri İYİ olacak!

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığının bugün yapılan 3. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı olarak göreve seçilen Gökhan Ceylan, kaydettiği ilk teşekkür konuşmasında, “Silivri İYİ olacak. Türkiye İYİ olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener, Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Gökhan Ceylan'dan ilk mesaj: Silivri İYİ olacak!
Editör: Yaz Dostum
04 Aralık 2022 - 20:56 - Güncelleme: 06 Aralık 2022 - 13:37
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, bugün 3. Olağan Kongresini saat 10.00 – 17.00 arasında Ünsal Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Refik Bek’in göreve yeniden talip olduğu kongrede adaylardan Gökhan Ceylan ve Varol Karadeniz delegelerin ve partililerin teveccühü ile Başkan seçilmek için yarıştı. Kongrede zaferi göğüsleyen beyaz liste ile 132 oy alan mevcut Başkan Refik Bek'i, 207 oy ile geçen Gökhan Ceylan oldu.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Gökhan Ceylan, seçim sonucunun belli olmasının akabinde yaptığı açıklamada “Öncelikle herkese teşekkür ederim. Bizi bugünümüzde yalnız bırakmayan bütün üyelerimize ve delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Böyle bir mutluluğu sizlerle paylaşmak çok güzel. Silivri İYİ olacak. Türkiye İYİ olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener, Cumhurbaşkanı olacak” şeklinde konuştu.

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum