Gören'den Birlik Çağrısı!

AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, Türk ve İslam düşmanı olarak bilinen İngiliz Başbakanı Winston Churchill’ın vasiyetinde belirttiği “Türkiye solarsa sulayın, büyürse budayın” sözünü hatırlatarak birlik olma çağrısında bulundu.

Gören'den Birlik Çağrısı!
Editör: Yaz Dostum
13 Mayıs 2020 - 19:48 - Güncelleme: 13 Mayıs 2020 - 19:49

AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Türk ve İslam düşmanı olarak bilinen İngiliz Başbakanı Winston Churchill’ın vasiyetinde belirttiği “Türkiye solarsa sulayın, büyürse budayın” sözünü hatırlatan Gören, Türkiye düşmanı ülkelerin 80 yıldır uyguladıkları planların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bozulduğunu ifade ederek, herkesi birlik olmaya davet etti.

Gören, birlik çağrısında şunları kaydetti:

“İngiliz Basbakani Churchill; “Türkiye solarsa sulayın, büyürse budayın” demiş. 80 yıldır uygulanan bu plan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bozuldu. Dünyanın dize geldiği şu ortamda bizlere düşen, ayrışmadan hep beraber bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hep beraber Türkiye olalım.”

Haber: Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum