Güler'den Bolu Belediye Başkanına: "Sıfat da yok ki tükürülecek"

Bolu Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Belediye Meclisi toplantısında, AK Parti'li kadın meclis üyesine yönelik skandal ifadeler kullandı. Özcan, "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor." dedi. Özcan’ın bu davranışı ülke gündeminde yankı uyandırırken AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler, konuya ilişkin beyanda bulunarak “Bolu Belediye Başkanı kendini ne zannediyor acaba? Kadınlara karşı yaptığı terbiyesizlik ve saygısızlıkta haddini aştı. Sıfat da yok ki tükürülecek. İnsanlığını kaybetmiş makam müsveddesi” dedi.

Güler'den Bolu Belediye Başkanına: "Sıfat da yok ki tükürülecek"
Editör: Yaz Dostum
31 Mayıs 2022 - 14:49
Mültecilere karşı ırkçı tutumu ile sık sık gündeme gelen Bolu Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tanju Özcan, yeni bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Belediye Meclisi toplantısında, AK Parti'li kadın meclis üyesine yönelik skandal ifadeler kullanan Özcan, "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor." dedi.
Ülke gündeminde büyük yankı uyandıran konuya AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler de dahil oldu. “Bolu Belediye Başkanı kendini ne zannediyor acaba?” diyen Güler, “Kadınlara karşı yaptığı terbiyesizlik ve saygısızlıkta haddini aştı. Sıfat da yok ki tükürülecek. İnsanlığını kaybetmiş makam müsveddesi” ifadelerinde bulundu.

Güler, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti:
“#Bolu belediye başkanı kendini ne zannediyor acaba? Kadınlara karşı yaptığı terbiyesizlik ve saygısızlıkta haddini aştı. Sıfat da yok ki tükürülecek. İnsanlığını kaybetmiş makam müsvettesi!!! #UtanmazTanjuÖzcan”

Bolu Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tanju Özcan, daha öncede kadınları hedef almıştı.

Özcan, geçtiğimiz aylarda da, Youtube'dan yayınlanan bir programda, sağlık sorunu nedeniyle çocuk sahibi olamadığı için kendisinden yardım isteyen kadınla ilgili terbiye sınırlarını aşan imalı ifadeler kullanmıştı.

Özcan, kamuoyunda infiale neden olan açıklamasında, "Bir açılış yapıyoruz, Bolu’da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. ‘Tanju Bey bir konu var konuşabilir miyiz’ dedi. Ben de ‘Hemen Ankara’ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?’ dedim. ‘Sıkıntı yok’ dedi. ‘Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?’ dedi. ‘Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim’ dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var" demişti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum