Güler'den Kadınlar Plajı yorumu: Haremlik selamlık diye bir şey yok!

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın geçtiğimiz gün yapılan Haziran ayı meclis toplantısında Selimpaşa Mahallesi’ne Kadınlar Plajı açacaklarını duyurması, sosyal medyada insanları ikiye böldü. Tartışmalara dahil olan bir isim de AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler oldu. Kadınlar Plajı’nı kullanmanın bir zorunluluk değil, bir tercih olacağının altını çizen Güler, “Muhafazakar kesimin denizden dilediği gibi faydalanmasında ne sakınca var? Beğenmezseniz Kadınlar Plajında denize girmezsiniz, ortak alan zaten dolu” yorumunda bulundu.

Güler'den Kadınlar Plajı yorumu: Haremlik selamlık diye bir şey yok!
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2022 - 20:54
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İnci gibi kumsalı olan bir alanda soyunma odası, duşu, sosyal tesisleri olan sosyal belediyecilik mantığı ile işletilecek Selimpaşa Kadınlar Plajı’nın yapımını inşallah 30 Haziran’da bitireceğiz” demişti.

Sosyal medyada bir kesim tarafından harem-selamlık anlayışının ürünü olarak görülen Kadınlar Plajı açılımı için AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler’in de dahil olduğu bir başka kesim ise pozitif ayrımcılık öngören bir değişiklik olarak bunu destekledi.

“NEDEN BU KADAR DERT OLDU?”

Kadınlar Plajı’nın doğru bir hizmet olacağını vurgulayan Filiz Güler, “Kadınlar plajı zorunluluk değil, tercih olacaktır! Neden bu kadar dert oldu? Haremlik selamlık diye bir şey yok! Muhafazakâr kesimin denizden dilediği gibi faydalanmasında ne sakınca var? Beğenmezseniz Kadınlar Plajı’nda denize girmezsiniz, ortak alan zaten dolu. Bunu bile hazmedememek nasıl bir düşüncedir anlaşılır değil. Volkan Yılmaz Başkan talebi yerine getiriyor ve de çok iyi yapıyor" ifadelerini kaydetti.

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum