Güler: "Geçmiş döneme saldırıyı Özcan Beyden gördüm!"

Selimpaşa’daki taşınmazın satışıyla alakalı çıkan tartışmada Başkan Volkan Yılmaz’ın eski defterleri açması, muhalefetin tepkisine neden olunca duruma kayıtsız kalamayan AK Parti Grup Başkanvekili Filiz Baş Güler söz aldı ve “Geçmiş döneme saldırıyı Özcan beyden gördüm” dedi. CHP Grubu'nun "kalıcı eserler bıraktık" çıkışına da değinen Güler, AK Parti belediyeciliği döneminde yapılanları hatırlattı.

Güler: "Geçmiş döneme saldırıyı Özcan Beyden gördüm!"
Editör: Yaz Dostum
10 Eylül 2020 - 23:33 - Güncelleme: 10 Eylül 2020 - 23:40
Filiz Güler, şunları kaydetti:
 
“BELEDİYE, ADLİYE BİNASI, YOLLAR, DOĞAL GAZ İMKANLARI AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ ZAMANINDA SİLİVRİ’YE KAZANDIRILAN ESERLERDİR”

"Geçmiş döneme saldırıyı Özcan beyden gördüm. Hatta Melih de vuruyordu, ‘Sizin zamanınız da şöyleydi, böyleydi’ diye. Aynı mecliste görev aldık. Geçmiş döneme vurmak siyasetin bir gereği olabilir ama bunu yapmayan insan söyler. ‘Biz hiç böyle bir şey yapmadık, siz nasıl yapıyorsunuz’ der gibi. Eserlere gelince şu anda şu mecliste oturuyorsak ve belediyenin kendi mülküyse AK Parti belediyesi döneminde kiradan kurtulmuştur. Tuvaletten bozma yerlerde mahkemeler görülürken o dönemde belediye başkanımız Hüseyin Turan’ın girişimleriyle adliye binası yapıldı. Kaldı ki altyapı sıfırken, çamurun içine batarken, Yeni Mahalle garden arkasında çocuklar poşetle okula giderken altyapılan yapılması yine AK Parti belediyesinin eseridir. Yine halkımızı kömürden, isten pisten kurtararak rahat ettiren doğal gaz AK Parti belediyesi döneminde yapılan eserdir. Yollar, asbestli boruların değişmesi…

“ÖZCAN BEY 10 YILDA KÜLTÜR MERKEZİNİ YAPAMADI”

Silivri’ye, Silivri halkına hizmet etmek gelen tüm belediye başkanlarının ve bizlerin görevi ama biz Özcan beyin 10 yıllık döneminde Kültür Merkezi vaadini duyduk, her seçim vaadinde duyduk ama 10 yılda olamadı.  Yerler satıldı ama biz onay vermedik çünkü yapılan hiçbir şeyi görmüyorduk. Sadece meydanların yapılması hiçbir şey ifade etmiyor. İhtiyaç gideren bir şeyin yapıldığına şahit olmadık. Buna bir örnek de; İş Bankası’nın oradaki 19 Mayıs Meydanı’nın otopark olarak yapılması için sürekli vaatte bulunan Özcan Işıklar’ın çeşitli bahaneler üreterek yapımından vazgeçerek meydan yapması. Biz Volkan Başkanımızla ve meclis üyesi arkadaşlarımızla Silivrili hemşerilerimiz için en güzel hizmetlerin yapılması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum