Gümüşyaka'daki hayvancılık işletmesi arilik sertifikası aldı

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Gümüşyaka Mahallesinde bulunan Şirin Çorap Tekstil ve Hayvancılık işletmesi arilik çalışmalarından başarılı çıkarak sertifika kazandı.

Gümüşyaka'daki hayvancılık işletmesi arilik sertifikası aldı
Editör: Yaz Dostum
28 Ekim 2021 - 22:54
Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimleri tarafından üçüncü kez yapılan sığır tüberkülozu ve brucella hastalığı arilik çalışmaları kapsamında Şirin Çorap Tekstil ve Hayvancılık işletmesi Arilik Sertifiası almaya hak kazandı.

İşletme sahibi Bedri Gönültaş’a Arilik Sertifikası Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul tarafından teslim edildi.

Konuyla ilgili şu bilgiler aktarıldı:

"İstanbul İlimizde bulunan 5 adet Ari Sertifikalı büyükbaş hayvancılık işletmesinden 3 tanesi İlçemizde bulunmaktadır. İşletmeye İlçe Müdürümüz Nuri Ertugrul  ve İlçe Müdürlüğümüzde görevli Veteriner Hekim Özkan İnal ile birlikte ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında işletme sahibi Bedri Gönültaş’a Arilik Sertifikası İlçe Müdürümüz Nuri Ertuğrul tarafından teslim edilerek, Silivri’ye örnek bir hayvancılık işletmesi kazandırdıkları için teşekkür edildi."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum