Gümüşyaka mezarlık bölgesinin tozlu yollarını İBB yeniliyor

Silivri’nin dört bir yanında asfaltlama, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam eden İBB ekipleri, şimdi de Gümüşyaka Mahallesindeki mezarlık yolu bölgesindeki cadde ve sokakları sıcak asfalt konforuna kavuşturuyor.

Gümüşyaka mezarlık bölgesinin tozlu yollarını İBB yeniliyor
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2023 - 21:37
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların daha güvenli ve daha konforlu seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan sıcak asfalt seferberliği yoğun tempoyla devam ediyor.

Silivri genelinde sıcak asfalt serim, kilit taş yol, beton yol ve kaldırım gibi üstyapı çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, planlama dahilinde şimdi de Gümüşyaka Mahallesindeki mezarlık yolu bölgesindeki cadde ve sokaklara asfalt serimi gerçekleştirmeye başlıyor. Sıcak asfalt çalışması programına alınan yolların yeni görünümleri ile modern bir cadde ve sokaklara dönüştürülmesi hedefleniyor.

Hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile yol yapım yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Büyükşehir’in ullaşım çalışmaları Silivri’nin tüm mahallelerinde devam edecek.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum