Güraslan'dan teşekkür!

Misli.com 3. Lig ekiplerinden Silivrispor Kulübü’nde 17 sporcu, 1 yönetici, 2 teknik heyet, 1 malzemeci ve kulüp şoförünün test sonucu pozitif çıktı. Bu konu spor camiasında şok etkisi yaratırken, karantinada tutulan hastalar için desteklerde bulunan ilçe sakinlerine Kulüp Başkanı Taylan Güraslan teşekkür temennilerini iletti.

Güraslan'dan teşekkür!
Editör: Yaz Dostum
03 Aralık 2020 - 21:31
Misli.com 3. Lig ekiplerinden Silivrispor Kulübü’nde 17 sporcu, 1 yönetici, 2 teknik heyet, 1 malzemeci ve kulüp şoförünün de olduğu 22 kişi korona virüs salgınına yakalandı. Kırmızı-mavili ekip tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre hastaların tedavi süreçleriyle alakalı gerekli protokollerin başlatıldığı duyuruldu.

Konu ulusal spor camiasında şok etkisi yatarken Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, bugün gerçekleştirmiş olduğu açıklamasında takıma maddi manevi destekte bulunan kişilere teşekkür ederek “İnşallah bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde sağlıkla atlatacağız” dedi
.

Güraslan, şunları kaydetti:

“Kıymetli Silivrispor Camiamız geçirdiğimiz bu zor süreçte bizlere Maddi , Manevi Desteğini Esirgemeyen Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz başta olmak üzere, Mesajla ve Telefonla arayarak destek vermek istediklerini beyan eden Tüm Silivrispor Sevdalılarına Kulübümüz ve Yönetimimiz adına sonsuz teşekkürler. İnşallah bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde sağlıkla atlatacağız.”

Haber : Batuhan Güçlü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum