Güraslan: "İhaleyi Almış Olsaydık Tüm Gelirler Silivrispor'un Olacaktı"

Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, kulübün temel gelir kaynakları ile ilgili yapılan ihale süreci hakkında kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine karşı açıklama yayımladı. Takıma gelir kaynaklarını geri kazandırmak adına ihaleye kulüp sponsoru Ali Kancıoğlu ile birlikte girdiklerini belirten Güraslan, “Sonuç olarak ihale iptal edildi. Bizim tarafımızdan ihale alınmış olsaydı tüm gelirler Silivrispor’un olacaktı.” ifadelerini kullandı.

Güraslan: "İhaleyi Almış Olsaydık Tüm Gelirler Silivrispor'un Olacaktı"
Editör: Yaz Dostum
05 Mayıs 2020 - 17:15 - Güncelleme: 05 Mayıs 2020 - 17:23

Silivrispor Kulübü’nün temel gelir kaynaklarının ilçe belediyesi tarafından ihaleye çıkarılmasının ardından Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, konuyla ilgili açıklama gerçekleştirdi. Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla ihale başka bir tarihe alınmak üzere iptal edilirken Güraslan, kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine karşı son durumu değerlendirmeye aldı. Güraslan’ın yönetim kurulu kadrosu ve takım sponsoru ile birlikte salonda hazır bulunması tüm ilçe sakinleri tarafından gündem olurken Güraslan, konuyla ilgili yapılan söylemlere karşı açıklık getirdi.

Güraslan, şunları kaydetti:

“Sevgili Silivrisporlular; Değerli dostum, abim Ali Kancıoğlu hali hazırda kulübümüzün sponsorudur, gelirlerinin tamamını kulübümüze bağışlamak üzere, ihaleye girilmiştir. İhale günü ben ve yöneticilerimle beraber bizde ihale salonunda sponsorumuzla beraber yanyana bulunduk. Dediğim gibi eğer ki bizim tarafımızdan ihale alınmış olsaydı tüm gelirler Silivrispor’un olacaktı. Sonuç olarak ihale iptal edildi. Ali Kancıoğlu ve bizim ihalede bulunma nedenimiz tamamen Silivrispor'un menfaatleri icabıdır. Kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine istinaden bu açıklama zaruri olmuştur, kamuoyuna duyurulur.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum