Harikalar Diyarı Anaokulu minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı

Kuruculuğunu Ebru Akgün Pekel’in yaptığı Silivri Özel Harikalar Diyarı Anaokulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Önder Yılmaz Sahnesinde hazırladıkları gösterileri alkışlar eşliğinde sahneledi.

Harikalar Diyarı Anaokulu minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı
Editör: Yaz Dostum
28 Ekim 2021 - 20:19 - Güncelleme: 28 Ekim 2021 - 22:33
Silivri Özel Harikalar Diyarı Anaokulu’nda eğitim gören öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98’inci yıldönümüne özel bir etkinlik düzenledi. Cumhuriyet coşkusunu yüreklerinde yaşayan minikler etkinlikte Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına olan minnet ve sevgilerini şarkılar, şiirler ve çeşitli gösterilerle dile getirdi.

Okulun kurucusu Ebru Akgün Pekel’in ev sahipliğinde gerçekleşen renkli etkinlik CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetimi, idari kadro, öğretmenler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti. Program, saygı duruşu istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.



PEKEL: BUGÜNÜN ÖNEMİ BİZİM İÇİN OLDUKÇA BÜYÜK

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını okulun kurucusu Ebru Akgün Pekel yaptı. Pekel, konuşmasında şunları söyledi: “Değerli öğretmenlerim, kıymetli öğrencilerim ve saygıdeğer misafirler, cumhuriyetimizin 98’inci yılı kutlama programına hepiniz hoş geldiniz. Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve bu doğrultuda eğitim veren, bu eğitimden çocuklarımızın yararlanması için her türlü ortamı sağlamak amacıyla var gücüyle çalışan tüm ekip arkadaşlarım adına bugünün önemi bizim için oldukça büyük.

“HARİKA ÇOCUKLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kıymetlilerimizin yüreğinde Ata’sını hissettikleri ilk bayram bugün. Bayramı bayram yapan küçücük yüreklerindeki o kocaman sevgi ve var güçleri ile hazırladıkları gösteriler için harika çocuklarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Kıymetlilerimizin yüreğinde Ata’sı çok kıymetli. Cumhuriyetimizin büyüklüğü harika çocuklarımızdan kimisi için ev kadar, kimisi için dünya kadar… Kısacası küçücük yüreklerinde, zihinlerindeki devasa büyüklük kadar.

“CUMHURİYETİN YILMAZ BEKÇİLERİ OLACAKLARINA İNANCIMIZ TAM”

Harika çocuklarımızın harika velileri, çocuklarımızın cumhuriyet meşalesini yıllarca omuzlarında taşıyacaklarından, Atatürk ilke ve inkılaplarını gelecek kuşaklara aktaracaklarından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını yaşatacaklarından ve sonsuza taşıyacaklarından eminiz.

“BİRLİKTE NİCE BAYRAMLAR GÖRELİM”

Harika çocuklar, birlikte açtığımız yolda bu doğrularla hiç durmadan yürüyeceğimiz için çok şanslıyız. Dillerinden Ata’sını, yüreklerinden coşkusunu, suretlerinden felsefesini düşürmedikleri nice bayramlar görmek dileğiyle… Çok yaşayın çocuklar, bizler de görelim…”

MİNİKLERİN CUMHURİYET SEVGİSİ BÜYÜLEDİ

Duygulu anlar yaşayan katılımcılar Pekel’in konuşmasının sonunda alkış tufanı kopardı. Programda Cloudy Class, Star Class, Rainbow, Sun Class sınıflarının minik öğrencileri; şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek, dans ederek Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. Konuşmaların ardından gösterilerini sunan minik çocukları, aileleri ve katılımcılar ayakta alkışladı. 

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK, SEVDİĞİ ŞARKILAR İLE ANILDI

Renkli anlara sahne olan Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, Rıdvan ve Tarkan’ın müzik şöleni ile devam etti, Atatürk'ün çok sevdiği Gençlik Marşı'nın hep bir ağızdan söylenmesi ile sona erdi. 

Haber : Hazal BAŞARAN





























 

YORUMLAR

  • 0 Yorum