Hasan Sabriye Gümüş Lisesi'nin elektrikli araç projesine Silivri Belediyesi'nden destek

Silivri Belediyesi’nin bugün yapılan Mayıs ayı meclis toplantısının 2. Birleşiminde ilçemiz Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müdürlüğünün elektrikli araç projesine Silivri Belediyesi tarafından gerekli desteğin verilmesi görüşüldü. TEKNOFEST'ten ön kabul alan öğrencilerin, önümüzdeki yıl elektrik bir araç üretip sergilemesi için Silivri Belediye Meclisi gerekli desteğin verilmesi kararını oy birliği ile aldı.

Hasan Sabriye Gümüş Lisesi'nin elektrikli araç projesine Silivri Belediyesi'nden destek
Editör: Yaz Dostum
13 Mayıs 2022 - 23:31 - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 - 23:50
Silivri Belediye Meclisi’nin 09.05.2022 tarihli toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen ilçemiz Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müdürlüğünün elektrikli araç projesine Silivri Belediyesi’nce gerekli desteğin verilmesi konusu komisyon tarafından değerlendirilmiş olup, Silivri Belediyesi’ne bağlı Silivri İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sponsorluğunda desteklenmesine komisyonca oy birliği ile karar verildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Salim Çavdar, Orhan Çalışkan, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Gökalp Kalaycı, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Doruk Bulut ve Lütfü Vardar’ın imzaları ile karar meclisten geçti. 

TEKNOFEST'ten ön kabul alan öğrencilerin, önümüzdeki yıl elektrik bir araç üretip sergilemesi için Silivri Belediyesi gerekli desteği peşinen vermiş oldu.


Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum