Hastaneler Zinciri Sahibi Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine Ortak Oldu

Sante Plus Hastaneler zincirinin sahibi Dr. Behçet Kara, Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine ortak oldu.

Hastaneler Zinciri Sahibi Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine Ortak Oldu
Editör: Yaz Dostum
26 Nisan 2022 - 00:21 - Güncelleme: 30 Nisan 2022 - 10:40
Türkiye’de tarım sektöründe kooperatifçilik denildiğinde akla gelen ilk kurum olan Tarım Kredi ailesi büyümeye devam ediyor. Sante Plus Hastaneler zincirinin sahibi Dr. Behçet Kara, Tekirdağ Bölge Birliği faaliyet alanında yer alan Silivri Tarım Kredi Kooperatifine ortak oldu. 

Ortaklık işlemlerinin tamamlanması için Kara, Kooperatif Müdürü İskender Kuloğlu ile görüştü. 

DR. BEHÇET KARA: "TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÇİFTÇİ AİLESİNİN SUNMUŞ OLDUĞU İMKANLARDAN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZ FAYDALANMALI"

Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu dile getiren Kara, “Tarımın, gıda sektörünün ne denli önemli bir sektör olduğunu yakın zamanda bir kez daha idrak ettik. Ben de hem yatırım amacıyla hem de örnek olmak maksadıyla böyle bir teşebbüste bulundum. Kooperatif yetkilileri de oldukça yakından ilgilenerek yardımcı oldular. Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesinin sunmuş olduğu imkânlardan tüm çiftçilerimiz faydalanmalı” dedi.

KULOĞLU'NDAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Coşkun Sabah’ın ortaklık işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kara'yı tebrik eden Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu, Tarım Kredi ortaklığının hayırlı olması temennisinde bulundu. Tarım Kredinin, tarımsal üretimin her alanında ülke çiftçisinin yanında yer aldığını belirten Kuloğlu, kooperatif çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını ifade etti.

Kara görüşe sonrası Kuloğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum