İBB'den Silivrili Gazi'ye 19 Eylül Kutlaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halka İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Birimi, Silivrili Gazi Suat Sema'nın 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı.

İBB'den Silivrili Gazi'ye 19 Eylül Kutlaması
Editör: Yaz Dostum
19 Eylül 2021 - 11:14
1994 yılında Hakkari'deki Yeşiltaş Karakolu'ndan, Kuzey Irak'daki terör kamplarına düzenlenen operasyonda Gazi olan Silivrili Suat Sema, 19 Eylül Gaziler Gününde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halka İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Birimi yetkilileri tarafından ziyaret edildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gaziler için yazmış olduğu mektubu belediye çalışanlarından anlamlı bir hediye ile birlikte teslim alan Sema, sevincini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşarak teşekkür temennilerinde bulundu. 

İmamoğlu'nun imzasını taşıyan söz konusu mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Kahraman Gazilerimiz; Vatanımızın güvenliğini, demokrasimizi, birlik ve bütünlüğümüzü korumak yolunda kutsal bir görevi yerine getirirken gazilik mertebesine erişen tüm kahramanlarımızın Gaziler Gününü şükran ve minnet duygularıyla kutluyorum. 

Bugün ay yıldızlı bayrağımız tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin semalarında onurla dalgalanıyorsa, milletimiz huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürüyorsa, bu vatan uğruna gözünü kırpmadan tehlikeye atılan siz cesur gazilerimizin özverileri, sayesindedir. Sizler ülkemizin bekası, çocuklarımızın geleceği, yaşlılarımızın esenliği için vücudunuzu siper ettiniz. Onurumuz ve gururumuzsunuz. Sizlere olan minnet borcumuz ödenemez. 

Kendisi de bir gazi olan ülkemizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi; "Gazilik, ömür boyu taşınacak bir şereftir." Göğsünüze kıvançla taktığınız madalyalarınız, vatan sevginizin, cesaretinizin ve kahramanlığınızın bir ifadesi olduğu gibi aziz milletimizin size olan sonsuz şükran ve minnet duygularının da bir nişanesidir. 

Gerek şahsım gerekse İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü ihtiyacınız karşısında, daima yanınızda olacağımızı, size destek olmayı görev bildiğimizi belirtmek isterim. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizin Gaziler Gününü tekrar kutluyorum."

Haber : Batuhan Güçlü




YORUMLAR

  • 0 Yorum