"İBB Ekipleri Sahaya İndi, Kar Mesaisi ile Silivri Rahat Nefes Aldı"

İstanbul’u etkisi altına altına alan kar yağışı öncesi sahalarda hazır bekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı sonrası 7/24 mesai yaptı. Çalışmaları yakından takip eden CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “İBB Avrupa Yakası 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimiz ve İBB 153 Yerinde Çözüm Ekibimiz iletilen tüm şikayetlere zamanında müdahale ederek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçmiştir” dedi.

"İBB Ekipleri Sahaya İndi, Kar Mesaisi ile Silivri Rahat Nefes Aldı"
Editör: Yaz Dostum
27 Ocak 2022 - 23:15
CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri’de etkili olan kar yağışına karşı ekiplerin yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi, ilgililerden bilgi aldı, karla mücadele eden ekiplere Silivrililer adına teşekkür etti.

ESEN: İBB EKİPLERİ 24 SAAT SİLİVRİ’DE GÖREVİNİN BAŞINDAYDI

Kar mücadele çalışmalarında tüm imkânların kullanıldığını belirten Başkan Esen, konuyla alakalı şunları söyledi:

“Kıymetli Silivrililer; geçtiğimiz Pazar günü başlayan ve hafta içi itibariyle tüm İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı bugün itibari ile İstanbul’umuz ile birlikte ilçemizi de terk etti. Bu süreç içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz 24 saat esasına dayalı olarak; 18 Kar Küreme Aracı, 2 Loder, 6 Beko Loder, 7 Greyder, 33 Traktör ve 100 Personel ile Silivri'de görevinin başındaydı. Sorumluluk sahamız içerisindeki tüm yollara gerekli müdahaleler imkanlar dahilinde zamanında yapılıp, ana arterlerde sürdürülen kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına ekiplerimizce aralıksız devam edildi.

“MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇİLDİ”

İBB Avrupa Yakası 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimiz ve İBB 153 Yerinde Çözüm Ekibimiz iletilen tüm şikayetlere zamanında müdahale ederek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçmiştir.

“CAN DOSTLARIMIZ UNUTULMADI”

Can dostlarımızın zor durumda kalmaması adına İBB ekiplerimizce düzenli olarak besleme çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

“MAHSUR KALAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLDUK”

İlçe Başkanlığımızca, TEM Otoyolu İstanbul istikameti, Selimpaşa Mevkiinde yolda mahsur kalan vatandaşlarımıza çay ve sıcak çorba ikramında bulunulmuştur.

“CHP OLARAK HEMŞERİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADIK”

Yoğun kar yağışı sırasında CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak tüm kademelerimiz ile Silivrili Hemşerilerimizin yanında olduk. Yönetim kademelerimiz ile gerçekleştirilen tüm çalışmaları yerinde inceledik. Muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde çalışarak taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. İlçe Yöneticilerimiz, İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyelerimiz, Mahalle Temsilcilerimiz çalışmaların başından sonuna kadar ekiplerin yanında yer alarak çalışmaları yerinde gözlemledi, vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi konusunda azami özen gösterdi.

“İBB EKİPLERİMİZE VE MUHTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İlçemizde tüm yolların açılmasında üst düzey çaba sarf eden İBB ekiplerimize, koordinasyon konusunda destek olan tüm muhtarlarımıza CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak teşekkür ederiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum