İBB Müjdat Gürsu Spor Tesisi'nde yeni spor alanlarını hizmete açtı

CHP’nin yeni dönem Silivri Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olarak görevlendirilen Melih Yıldız, bugün gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin daha çok sayıda Silivrilinin spor yapabilmesi için Müjdat Gürsu Spor tesisine ilave yatırımlarla yeni spor alanları açtığını müjdeledi.

İBB Müjdat Gürsu Spor Tesisi'nde yeni spor alanlarını hizmete açtı
Editör: Yaz Dostum
03 Nisan 2023 - 21:11 - Güncelleme: 03 Nisan 2023 - 21:14
İBB, daha fazla Silivrilinin hayatına hareket katması için Müjdat Gürsu Spor tesisini ilave yatırımlarla genişletti. Yapılan çalışmalarla hizmet kalitesi ve konfor düzeyini artıran İBB, Müjdat Gürsu Spor Tesisi’ni fitness, pilates ve steap aerobik gibi birçok branşta salon sporları yapılabilecek hale dönüştürdü.

“MÜJDAT GÜRSU SPOR TESİSLERİ, İBB TARAFINDAN TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR SPOR TESİSİ HALİNE GETİRİLDİ”

Konuyla ilgili Nisan ayı meclis toplantısında bilgilendirmede bulunan CHP’nin yeni dönem Silivri Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Melih Yıldız, şunları söyledi:

“İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Müjdat Gürsu Spor Tesisleri, yapılan ilave yatırımlar ve yeniliklerle tam teşekküllü bir spor tesisi haline gelmiştir. Bu kapsamda 1 adet 336 metrekare fitness salonu, 1 adet 115 metrekare pilates ve steap aerobik salonu, 1 adet atıl durumda olan halı saha yıkılarak yerine 8 soyunma odalı 2 adet 30x42 ölçülerine sahip yeni kapalı saha, mevcut 3 adet yeni tenis kortunun zemini ve brandası yenilenerek radyan ısıtma sistemi takılmıştır.

“DİLEYEN HERKES ÜYE OLABİLİR”

Silivri halkının spor öncesi ve sonrası açık havada oturabileceği şekilde çardaklar ve masalar da konularak tesis genelinin peyzaj yenilemesi yapılmıştır. Buradan Silivri halkına duyurmuş olalım. Pırıl pırıl bir tesise daha kavuşmuş oldu ilçemiz. Arzu eden herkes gidip üye olarak sporunu yapabilir, hoş vakit geçirebilir.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum