"İBB'nin Hizmetlerini Silivri'ye Sürükleye Sürükleye Getiriyorum!"

Başkan Volkan Yılmaz, bugünkü 1. hizmet yılı değerlendirme toplantısında kendisine yöneltilen bir soru üzerine yaptığı değerlendirmede, “CHP’li arkadaşlarım şunu bilsin, ben Silivri’de Ekrem bey için bir şansım çünkü Silivri’ye İBB'nin hizmetlerini sürükleye sürükleye getiriyorum. Kimse gece rüyasında görüp Silivri’ye hizmet ediliyor zannetmesin. İBB'nin buraya yaptığı hizmetleri de kimse lütuf olarak görmesin. Silivri’nin anasının ak sütü gibi hak ettiği hizmetler bunlar” ifadelerini kullandı.

 "İBB'nin Hizmetlerini Silivri'ye Sürükleye Sürükleye Getiriyorum!"
Editör: Yaz Dostum
25 Haziran 2020 - 20:55 - Güncelleme: 25 Haziran 2020 - 22:21
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bugün Silivri Belediyesi Sanat Galerisi binasında basın toplantısı yaptı. Yılmaz toplantıda Silivri’ye hizmette 1. yılını değerlendirdi, programın ikinci kısmında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yılmaz, kendisinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 1 yıllık performansının değerlendirmesi istenmesi üzerine muhalefeti düşündürecek bir yanıt verdi.
 
"DOĞRU HİZMETİ ALKIŞLAYACAĞIZ, YANLIŞI ELEŞTİRECEĞİZ"

Yılmaz, şöyle konuştu: “Ekrem İmamoğlu’nu nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu benim çok cevap vermemi gerektirecek bir soru değil. Ekrem beyin değerlendirmesini yapmak bana düşmez, vatandaş zaten yapacak. Ama tabi Ekrem beyin dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da Büyükşehir’de ilk yılı. Biraz sabretmek lazım kendisine ama koordinasyon noktasında zaman zaman kendisi de sıkıntı yaşasa da Silivri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi özelindeki ilişkileri iyi götürmeye çalışıyoruz. Amacımız Silivri’ye hizmet çünkü. Ufak tefek fikir ayrılıkları tabi ki olacak. Ekrem bey doğru yaptığı yerde teşekkür ediyoruz, edeceğiz; yanlış yaptığı yerde de eleştirimizi yapacağız.

"CHP'Lİ ARKADAŞLARIM ŞUNU BİLSİN; EKREM BEY İÇİN BİR ŞANSIM"

Ben her zaman şunu ifade ediyorum; CHP’li arkadaşlarım da bilsin, ben Silivri’de Ekrem bey için bir şansım çünkü Silivri’ye İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini sürükleye sürükleye getiriyorum. Kimse gece rüyasında görüp Silivri’ye hizmet ediliyor zannetmesin. Onun için Ekrem beyin belki hiç aklına gelemeyeceği, bürokratların da göremeyeceği yatırımları söke söke getiriyorum.

"İBB'NİN HİZMETLERİ BİR LÜTUF DEĞİL"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin buraya yaptığı hizmetleri de kimse lütuf olarak görmesin. Silivri’nin anasının ak sütü gibi hak ettiği hizmetler bunlar. Onun için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz amaç Silivri’ye hizmet olduğu sürece.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum