"İBB'nin Müjdat Gürsu Stadını Yenilemesi, Vizyon Bir Projedir"

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Silivri Müjdat Gürsü Stadında yenileme çalışması yaparak vizyoner bir projeye imza attığını söyledi. Bu çerçevede Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı plansız olmakla eleştiren Esen, “Müjdat Gürsu’ya o yatırımlar yapılmamış olsaydı çok merak ediyorum Silivrispor ile Çatalcaspor maçları nerede oynayacaktı? Ortaköy’de mi ya da Değirmenköy’de mi oynatmayı düşünüyorlardı?” diye sordu.

"İBB'nin Müjdat Gürsu Stadını Yenilemesi, Vizyon Bir Projedir"
Editör: Yaz Dostum
22 Eylül 2021 - 00:55 - Güncelleme: 22 Eylül 2021 - 19:31
CHP İlçe Başkanı Berker Esen, geçtiğimiz gün İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, İlçe Sekreteri İbrahim Kömür ile birlikte ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Esen burada yaptığı açıklamada; Silivri İlçe Stadyumunun bulunduğu alanda projelendirilen Millet Bahçesi konusuna değindi; yenileme, bakım ve onarım çalışmalarıyla FIFA standartlarına ulaştırılan İBB Silivri Müjdat Gürsü Stadı’nın bölgedeki büyük bir ihtiyacı giderdiğine dikkat çekti.

“SİLİVRİ VE ÇATALCA’DA MİLLET BAHÇESİ PROJESİ NEDENİYLE STATLAR KAPATILDI”

Başkan Esen, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Biliyorsunuz Müjdat Gürsu Stadı çok tartışıldı. Dönüş tekrar bunu konuşmayacağız. Ama vizyon nedir, öngörmektir. Şehir stadyumumuza Millet Bahçesi yapılacak. Bakanlığa devredildi. Yıkılıyor. Çatalca’da da stat Millet Bahçesi projesi kapsamında kapandı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MÜJDAT GÜRSU’YA YATIRIM YAPMASAYDI NE OLACAKTI?”

Bugün Silivrispor ve Çatalcaspor maçları Müjdat Gürsu Stadı’nda oynuyor. Eğer Müjdat Gürsu’ya o yatırımlar yapılmamış olsaydı acaba çok merak ediyorum Silivrispor ile Çatalcaspor maçları nerede oynayacaktı?

"SİLİVRİ'DE PLANSIZLIK SÖZ KONUSU"

Ortaköy’de mi ya da Değirmenköy’de mi oynatmayı düşünüyorlardı? İşte bu da bir vizyonsuzluk, bu da geleceği görememektir, bu da plansızlıktır. Çok şükür ki Büyükşehir Belediyesi, Müjdat Gürsu’yu profesyonel hale getirdi, yeniledi ve bugün Silivrispor ile Çatalcaspor maçlarını burada oynayabiliyor.”


Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum