İBB'nin Sığır Süt Yemi Desteği başvuruları devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından büyükbaş hayvan besleyen süt üreticilerine "Sığır Süt Yemi Desteği" hibesinde bulunulacak.

İBB'nin Sığır Süt Yemi Desteği başvuruları devam ediyor
Editör: Yaz Dostum
08 Haziran 2021 - 00:09
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen; İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız ile birlikte, geçtiğimiz gün İstanbul İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'ne ziyarette bulunarak, birlik yetkililerinden destekler ve başvurular hakkında bilgi aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığından alınan “İşletme Kayıt Belgesi” bulunan ve İstanbul İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine üye oan işletmelere sığır süt yemi desteği verilecek.

Diğer şartlar ise;

* Üretici işletmeleri kesinlikle İlçe Tarım Müdürlüğü'ne kayıtlı olmalı.
* İşletmede en az 5 (beş) "Büyükbaş Sağmal İnek" olmalı.
* "Sığır Süt Yemi Desteği" İstanbul İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerine veya üye olacak yetiştirici üyelere verilecek.
* Birliğin eski üyeleri sadece İlçe Tarım Müdürlüğünden, İşletme Tescil Belgesi ve Hayvan Kayıt Listesi alıp birliğe giderek tekrar üyeliklerini aktif hale getirebilirler.
18 Haziran'a kadar başvurularınızı Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü'ne gida.ibb.istanbul web sitesi üzerinden de yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için 0537 659 52 27 nolu telefonu arayabilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum