İBB, Selimpaşa Kavşak ve Altgeçit İnşaatına Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Selimpaşa Kavşak ve Altgeçit İnşaat İşi çalışmalarına dün itibariyle başlanıldı. CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Belediye Meclis Üyesi Gökhan Yonat, İlçe Yöneticisi Rahmi Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsu ve Selimpaşa Mahalle Muhtarı Hasip Önal’da başlayan çalışmaları yerinde takip etti.

İBB, Selimpaşa Kavşak ve Altgeçit İnşaatına Başladı
Editör: Yaz Dostum
17 Aralık 2020 - 19:47
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Selimpaşa Kavşak ve Altgeçit İnşaat İşi çalışmaları için dün itibariyle harekete geçti.  

“1. ETAPTA D100 KARAYOLUNUN SÜREKLİ OLMADIĞI ALANDA ÇALIŞMA YAPILACAK”

CHP Silivri İlçe Başkanlığından yapılan bilgilendirme açıklamasında şu ifadelere yer verildi:


“Proje etaplar halinde sahaya uygulanacak olup, 1.Etapta D100 Karayolunun sürekli olmadığı alanda çalışma yapılarak İstanbul ve Edirne arasında her iki yönde D100 Karayolunun sürekliliği sağlanacaktır. Bu çalışmaya eş zamanlı olarak Altgeçit-2 inşa edilerek D100 Karayolu ve Tem Otoyolu çakışması engellenerek bu alanda da araçların transit geçişi sağlanacaktır.

“OCAK 2022’DE BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR”

Dün itibariyle bölgede başlayan çalışmaların Ocak 2022’de bitirilmesi planlanmaktadır. İlçemiz için son derece önemli olan ve uzun yıllardır yapılması planlanan bu yatırımın hayata geçirilmesi noktasında desteklerini ilçemizden esirgemeyen başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu olmak üzere, projeye geçmişten bugüne emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

“BÖLGEDEKİ TRAFİK YOĞUNLUĞUNUN ORTADAN KALKMASI HEDEFLENMEKTE”

İlçe Başkanımız Berker Esen, Belediye Meclis Üyemiz Gökhan Yonat, İlçe Yöneticimiz Rahmi Çelik, Gençlik Kolları Başkanımız Metehan Gürsu ve Selimpaşa Mahalle Muhtarımız Hasip Önal’da başlayan çalışmaları yerinde takip etti. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik yoğunluğunun ortadan kalkması hedeflenmektedir. Projemiz Silivri’mize ve bölge halkımıza hayırlı olsun.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum