İBB, Silivri Cemevi Yolunu Asfalta Kavuşturdu

CHP Silivri İlçe Başkanlığının talepleri doğrultusunda İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri, Silivri Cemevi yolu olan Aza Sokak ve Hamdi Coşkun sokakta asfalt çalışmalarını tamamlandı.

İBB, Silivri Cemevi Yolunu Asfalta Kavuşturdu
Editör: Yaz Dostum
10 Haziran 2020 - 22:03 - Güncelleme: 10 Haziran 2020 - 22:55

CHP Silivri İlçe Başkanlığının girişimleri neticesinde İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri, Silivri Cemevi yolu olan Aza Sokak ve Hamdi Coşkun sokakta asfalt serimi işlemi gerçekleştirdi.
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı ve ilçe yöneticileri; Silivri Cemevi bölgesinin daha modern ve kaliteli ulaşım imkanına kavuştuğunu ifade ederek hizmetlerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bu minvalde Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekiplerine teşekkürlerini sundu.

CHP tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada ise, “İBB ekiplerimiz Silivri'mizde hemşerilerimize yaraşır yollar yapmaya devam edecek. Silivri'mize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum