İBB Silivri'de Küçük Ölçekli Balıkçıları Destekliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından küçük ölçekli balıkçılarımıza yönelik gerçekleştirilen tekne bakım malzemesi desteklerinden faydalanmak isteyen balıkçılarımızın Silivri Balıkçılar Kooperatifi ve Selimpaşa Su Ürünleri Kooperatiflerine başvurması gerektiği duyuruldu.

İBB Silivri'de Küçük Ölçekli Balıkçıları Destekliyor
Editör: Yaz Dostum
11 Şubat 2021 - 22:24

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından küçük ölçekli balıkçılarımıza yönelik gerçekleştirilen tekne bakım malzemesi desteklerinden faydalanmak isteyen balıkçılarımızın Silivri Balıkçılar Kooperatifi ve Selimpaşa Su Ürünleri Kooperatiflerine başvurması gerektiğini belirtti.

BALIKÇILAR DESTEKLEMELER KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve ilçe yöneticileri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Serhat Ateş ile birlikte Silivri Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Zafer Güler ve balıkçılarımıza ziyarette bulunarak destekler hakkında bilgilendirmede bulundu. Selimpaşa mahallesinde de CHP’li Belediye Meclis Üyelerii Selimpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Deniz Tuna’ya ziyarette bulunarak destekler hakkında balıkçılarımızı bilgilendirdi.

EMEK SİZDEN, DESTEK İBB’DEN

Son başvuru tarihi: 12 Mart 2021

Başvuru yapmak ve detaylı bilgi için: 0212 449 92 00


 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum