İBB, Silivri'de Silajlık Mısır Tohumu Dağıttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hayvancılık ile uğraşan üreticileri yem girdi maliyetleri karşısında desteklemek adına Silivri'deki 272 çiftçiye 1051 torba silajlık mısır tohumu dağıtımı yaptı. 

İBB, Silivri'de Silajlık Mısır Tohumu Dağıttı
Editör: Yaz Dostum
05 Nisan 2022 - 14:28
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hayvancılık ile uğraşan üreticileri yem girdi maliyetleri karşısında desteklemek amacıyla Silivri'deki çiftçilere silajlık mısır tohumu dağıttı. Bu çerçevede 272 çiftçiye 1051 torba silajlık mısır tohumu ücretsiz bir şekilde verildi. Müjdat Gürsu Spor Tesisi önünde gerçekleştirilen etkinlik ile birlikte üreticiler tohumlarını teslim aldı.

Dağıtım etkinliğine; CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Ersin Taşkın, Bilal Ermiş, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar da üreticileri bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

Konu hakkında yapılan bilgilendirmede 6300 dekar alana ekilecek tohumlardan üreticilerin optimum koşullarda 55 Bin ton silaj elde edecekleri ifade edildi.

Öte yandan tohumlarını teslim alan üreticiler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kendilerine vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür temennilerini iletti.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum