İbrahim Ata; "Yasaklarda Bile Yollardayız"

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla toplum sağlığının korunması amacıyla tedbir amaçlı yeniden sokağa çıkma kısıtlamaları getirildi. Devlet nezdinde alınan kararlar doğrultusunda yürütülen uygulama kapmasında birçok işletmede paket servis hizmeti vermeye başladı. Ürün dağıtıcılarına bu süreçte bir hayli iş düşerken, Silivri’de Fenomen Sucu lakabıyla tanınan İbrahim Ata’ya ‘işler nasıl gidiyor?’ diye sorduk. Güler yüzlü yaklaşımı ve sevecenliği ile sorumuza samimi bir şekilde cevap veren Ata, ‘Yasaklarda bile yollardayız. Yeter ki ilçemizdeki insanlar tedbir kurallarına uymaya devam etsinler. Biz onlar için varız. Birlik ve beraberliğimizin korunması adına herkes elini taşın altına koymak zorunda. Sağlıklı bir gelecek için zorunlu olmadıkça kimse evinden dışarıya çıkmasın” dedi.

İbrahim Ata; "Yasaklarda Bile Yollardayız"
Editör: Yaz Dostum
21 Kasım 2020 - 19:53 - Güncelleme: 21 Kasım 2020 - 20:01
Son günlerde koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına yakalanan vaka sayısındaki artış nedeniyle ülkemizde yeniden sokağa çıkma kısıtlamaları getirilmeye başlandı. Devlet nezdinde alınan kararlar doğrultusunda birçok işletmede paket servis hizmetlerine start verdi. Vatandaşlar telefonlarıyla istedikleri ürünü almak için talep oluştururken, ürün dağıtıcılarının işleri de iyice açıldı.

Konuyla ilgili Silivri’de Fenomen Sucu lakabıyla tanınan İbrahim Ata’yla, kısa bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ‘Kısıtlama sürecinde işler nasıl gidiyor?’ diye sorduk. O'da bize samimi ve içten cevaplar vererek durum hakkında bilgilendirdi.

Kısıtlamayla birlikte işlerinde artış olduğunu ve herkesin ihtiyacına yetişmeye çalıştığını ifade eden Ata, şu detayları aktardı:

“Sınırlı sokağa çıkma yasakları yeniden başladı. Dünde olduğu gibi bugünde yasaklarda bile yollardayız. İşimi severek yapıyorum. Toplum sağlığına da oldukça önem veren bir insanım. Vatandaşların da bu tedbir kurallarına uymaları çok önemli… Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalılar. Biz onlar için varız. İşlerimiz bu süreçte biraz arttı ama herkesin ihtiyacına cevap vermeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin korunması adına herkes elini taşın altına koymak zorunda. Teşekkür ederim.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum