İDDMİB'in Yeni Denetim Kurulu Üyesi Silivri'den

Bölgemizin köklü kuruluşlarından TURAŞ Gaz Armatürleri San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Armatür, Valf, Musluk, Tesisat Ekipmanları ve Vana Sanayicileri Derneği Kurucu Başkanı Gökhan Turhan; İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin (İDDMİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda yeni başkan seçilen Çetin Tecdelioğlu'nun listesi ile denetim kurulu üyeliğine dahil oldu.

İDDMİB'in Yeni Denetim Kurulu Üyesi Silivri'den
Editör: Yaz Dostum
30 Nisan 2022 - 19:52 - Güncelleme: 30 Nisan 2022 - 19:57
İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin (İDDMİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Ayşegül Çapan ile Çetin Tecdelioğlu'nun yarıştığı seçimde 1538 geçerli oyun 1039'unu alan Tecdelioğlu İDDMİB’in yeni başkanı oldu. 

TURHAN GÖREVE GETİRİLDİ

Bölgemizin köklü kuruluşlarından TURAŞ Gaz Armatürleri San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Armatür, Valf, Musluk, Tesisat Ekipmanları ve Vana Sanayicileri Derneği Kurucu Başkanı Gökhan Turhan da birliğin kongresinde hazır bulundu. Tecdelioğlu'nun yeni denetim kurulu listesinde yer alan Turhan, seçimin tamamlamasının ardından göreve getirildi.

TECDELİOĞLU: "SEKTÖR DEĞİŞİMİ İSTEDİĞİNİ GÖSTERDİ"

Seçimden sonra bir konuşma gerçekleştiren İDDMİB Başkanı Çetin Tecdelioğlu, 16 projeyi hayata geçirmek istediklerini belirterek şunları kaydetti:

"Sektör değişimi istediğini gösterdi. Sektörümüzün ihracatını 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Yeni dönemdeki projelerimizle buna hazırız. Sektörümüzün, Türkiye'nin toplam ihracatına çok daha fazla katkı verecek potansiyeli var. Bunu gerçekleştirmek için yeni dönemde ekip olarak çok güçlü çalışacağız. Birliğimiz en yoğun katılımlı seçimlerinden birini gerçekleşti. Tüm sektör temsilcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

NİSPİ AİDATLAR 10 BİNDE 4'E DÜŞTÜ

İhracatçı birliklerinin yıllık ihracatına göre belirlenen ve 10 binde 2 ile 10 binde 5 arasında değişen nispi aidatlar üye firmaların talebiyle düşmeye devam ediyor. Daha önce yapılan ihracatçı birlikleri seçiminde gündeme gelen ve oy çokluğuyla düşen nispi aidatlar, İDDMİB Genel Kurulu'nda gündeme geldi. Yapılan oylama sonucunda nispi aidatlar 10 binde 5'ten on binde 4'e düşürüldü. Yıllık aidatlar ise kaldırıldı.

Toplatının ardından Tecdelioğlu ve yeni yönetimi ile birlikte kendilerine gelen hayırlı olsun tebriklerini kabül ettiler.

Tecdelioğlu’nun yönetim ve denetim asil üyelerinde şu firmalar yer alıyor:

YÖNETİM KURULU

1. SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ VE TİCARET AŞ
2. OMS ULUSLARARASI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
3. NOX ENDÜSTRİYEL MUTFAK PROJE ÜRETİM VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ
4. AKPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
5. SİSTEM ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
6. KAYALAR BAKIR ALAŞIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
7. ALMESAN ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
8. AYHAN METAL PRES DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
9. ALFA METAL ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
10. ÖZLER KALIP İSKELE SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ

DENETİM KURULU

1. TURAŞ GAZ ARMATÜRLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
2. KAYALAR ENDÜSTRİYEL MUTFAK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
3. ÖZKAN KAPI PENCERE AKSESUARLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ



İDDMİB Başkanı Çetin Tecdelioğlu

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum