İETT yönetimi, Silivri mahalle muhtarlarını dinliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İETT’nin Bilgi İşlem Daire Başkanı Şeref Can Ayata, vatandaşların talep ve sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla Gümüşyaka, Değirmenköy Fevzipaşa, Çanta Balaban, Çanta Sancaktepe, Akören ve Bekirli mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İETT yönetimi, Silivri mahalle muhtarlarını dinliyor
Editör: Yaz Dostum
23 Aralık 2021 - 13:21
İETT’nin Bilgi İşlem Daire Başkanı Şeref Can Ayata, Silivri temasları kapsamında kamu hizmetlerinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir köprü görevi üstlenen mahalle muhtarlarından gelen talep ve önerileri dinleyerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü ve planladığı çalışmaları anlattı.

Şeref Can Ayata, gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili, “İETT yönetimi olarak, yerel ve yerinden yönetimin temel taşı olan muhtarlarımızı ziyaret ederek Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ilettik ve ayrıca mahalleleri ile ilgili taleplere, önerilere ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Değerli mahalle muhtarlarımız aynı zamanda hemşehrilerim olan Silivri ilçesi Gümüşyaka Mahallesi muhtarımız Sayın Mazlum Güçlü’ye, Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi muhtarımız Sayın Şenol Köroğlu’na, Çanta Balaban Mahallesi muhtarımız Sayın Hasan Susulu’ya, Çanta Sancaktepe Mahalle muhtarımız Hayri Şahin’e, Akören Mahallesi muhtarımız Sayın Hüseyin Ergin’e ve Bekirli Mahalle muhtarımız Sayın Siyami Orta’ya sıcak karşılamaları ve özverili çalışmaları için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Mahalle muhtarları da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Ayata’ya teşekkür ederken program sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. 









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum