"İmamoğlu'na Takındığınız Üslup, Onu Seçen Milyonlarca İstanbullu'ya Saygısızlıktır"

CHP Meclis Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Silivri ziyaretiyle ilgili yapılan eleştirilere kayıtsız kalmadı. Kırkıcı, “Kibir içindesiniz, vazgeçin. Unutmayalım ki iyiye, doğruya, adil olana alkış erdemli bir insan davranışıdır. Tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarıma önerim şudur: Silivri halkı bizden trollerin yöntemiyle siyaset yapmayı değil; bekleyen sorunlara çözüm ve çaba göstermemizi bekliyor” dedi.

 "İmamoğlu'na Takındığınız Üslup, Onu Seçen Milyonlarca İstanbullu'ya Saygısızlıktır"
Editör: Yaz Dostum
02 Mayıs 2020 - 22:43 - Güncelleme: 04 Mayıs 2020 - 20:00
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Silivri’de Kiptaş 3. Etap çalışmalarını incelemesine AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu tepki göstermişti. Çolakoğlu, “İBB Başkanımız AK Parti’nin yaptırdığı projeler de olmasa gezecek şantiye bulamayacak. : )” şeklinde ironik bir paylaşımda bulunmuştu. Medyada da yankı bulan tepkinin ardından bugünkü inceleme ziyaretinde İmamoğlu’na eşlik eden aynı zamanda CHP’nin Meclis Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı’dan eleştirilere yanıt gecikmedi.

“BELLİ Kİ BİRİLERİ DEMOKRASİYİ ÖZÜMSEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR”
 
Tüm belediye meclis üyelerini sağduyu içinde hareket etmeye davet eden Kırkıcı, şu açıklamayı gerçekleştirdi:
 
"Geçtiğimiz günlerde Milli iradenin önemini hep beraber kutladık, alkışladık. Belli ki birileri demokrasiyi özümsemede zorluk yaşıyor. Her türlü engellemelere rağmen işini yapmaya çalışan Ekrem İmamoğlu’na takındığınız bu üslup, onu seçen milyonlarca İstanbul’luya saygısızlıktır.

“BÜTÜN BELEDİYELERLE UYUMLU ÇALIŞMA DÖNEMİ BAŞLADIĞINI İDRAK ETMENİZİ BEKLİYORUZ”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bir zihniyet değişimi yaşandı. Partisi ne olursa olsun bütün belediyelerle uyumlu çalışma dönemi başladı. Bunu bir an önce idrak etmenizi bekliyoruz. Emin olun ki kazanan Silivri olacaktır.
 
“KİBİRDEN VAZGEÇİN”

Kibir içindesiniz, vazgeçin. Unutmayalım ki iyiye, doğruya, adil olana alkış erdemli bir insan davranışıdır. Tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarıma önerim şudur: Silivri halkı bizden trollerin yöntemiyle siyaset yapmayı değil; bekleyen sorunlara çözüm ve çaba göstermemizi bekliyor. Sevgiyle, sağlıkla kalın…”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum