İş Dünyası'nın yeni konuğu Dr. Tayfun Sığırtmaç

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği ve Küpe FM işbirliğiyle yayımlanan İş Dünyası programına yarın Kromaş Metal ve Makine San. Ltd. Şti. Genel Müdürü Dr. Tayfun Sığırtmaç konuk olacak.

İş Dünyası'nın yeni konuğu Dr. Tayfun Sığırtmaç
Editör: Yaz Dostum
27 Nisan 2020 - 16:54 - Güncelleme: 27 Nisan 2020 - 17:01

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin katkılarıyla Küpe FM’de yayımlanan İş Dünyası’nın yeni konuğu Alipaşa yolunda faaliyet gösteren Kromaş Metal ve Makine San. Ltd. Şti.’nin Genel Müdürü Dr. Tayfun Sığırtmaç olacak. Bölgemiz iş insanının 28 Nisan Salı günü 09.30’da Küpe FM’de yayınlanacak programda dinleyicilerle çalışma hayatı, firmanın hizmet anlayışı, ülkemiz ekonomisi ve daha pek çok konu üzerine fikirlerini paylaşması bekleniyor.

KROMAŞ HAKKINDA 

Kromaş’ın yüzey işlem makineleri konusunda başlattığı öncülük, yeni sistem ve teknolojilerin geliştirilerek, sanayinin hizmetine sunulması ile devam ediyor.

Kromaş ürünleri 5 kıtada, 87 ülkede, 10.000’in üzerinde fabrikada başarıyla kullanılmaktadır.
Kromaş’ın geliştirdiği 3000’den fazla yüzey işlem proseslerinden birçoğu alternatifsiz olarak başarıyla uygulanmaktadır.

Kromaş’ın sunduğu sistem, makine ve proses çözümleri, müşteri adına başarılı sonuçlar elde edilmesi yanında yüksek verim, düşük maliyet ve rekabet avantajı sağlamaktadır.
Gelişmiş bir AR-GE altyapısına sahip olan Kromaş’ın bir çok projesi yurt içi (TÜBİTAK vb.) ve yurt dışı (EUREKA vb.) bilimsel platformlar tarafından desteklenmektedir. Kromaş aynı zamanda birçok patentli ürün geliştirmektedir.

Firmamız ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi belgesine sahiptir, Kromaş ürünleri CE markasını taşımakta olup, üretimde TSE-EN norm ve standartları uygulanmaktadır. Ayrıca farklı standart kullanan ülkelerin standartlarına göre de üretim yapılabilmektedir.

Kromaş’ın örnek alınan teknik çözümleri, birçok firma tarafından izlenmekte ve kullanılmaktadır.
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum