Işıklar, Soydaş'ın kahvaltı programına katıldı

Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Sanayi Sitesi esnaflarından Cem Soydaş’ın ‘Gönül Sofraları’ adı altında düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılım gösterdi.

Işıklar, Soydaş'ın kahvaltı programına katıldı
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2020 - 16:19 - Güncelleme: 08 Ekim 2020 - 16:24
Yeni Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Cem Oto Kaporta’nın sahibi Cem Soydaş, esnaf arkadaşlarıyla birlik ve beraberliği sağlamak, protokol üyeleriyle de kendilerini bir araya getirmek adına sık sık düzenlediği Gönül Sofraları’nın bir yenisini daha geçtiğimiz gün işletmesinde gerçekleştirdi. Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da katılım gösterdiği kahvaltı programında CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP'li İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız, Silivri Şöförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ve Eğitim İş Sendikası Silivri Şube Başkanı Hasan Okan da yer aldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının kaydedildiği programda sanayi esnafının gündeminde olan sıkıntı ve sorunları masaya yatırıldı.

Öte yandan esnaflar Işıklar ve CHP’li heyete merak ettikleri soruları yönetirken Soydaş program sonunda tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür temennilerini iletti.

Haber : Batuhan Güçlü


YORUMLAR

  • 0 Yorum