İsmail Güçlü Sokak Artık Daha Güzel!

Yaz Dostum Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Batuhan Güçlü'nün babası ve Silivri'nin ilk gazetecisi olan merhum İsmail Güçlü'nün Yeni Mahallede adını taşıyan sokak Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol bakım onarım ve kaldırım düzenleme çalışmaları kapsamında asfaltlandı.

İsmail Güçlü Sokak Artık Daha Güzel!
Editör: Yaz Dostum
29 Kasım 2021 - 08:28 - Güncelleme: 29 Kasım 2021 - 10:21
2015 yılında Silivri Belediyesi'nin almış olduğu kararlar doğrultusunda Yaz Dostum Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Batuhan Güçlü'nün babası ve Silivri'nin ilk gazetecisi olan merhum İsmail Güçlü'nün adı Yeni Mahalle'de bir sokağa verilmişti. 

Uzun yıllar bakımsız halde olan zemin, Silivri Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol bakım onarım ve kaldırım düzenleme çalışmaları kapsamında asfaltlandı. 

Konu hakkında açıklamada bulunan Yaz Dostum Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Batuhan Güçlü, yolun vatandaşların kullanımına elverişli hale getirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek teşekkür temennilerini iletti.

Güçlü, şunları kaydetti:

"Sevgili babamın ismini taşıyan sokakta, Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlama çalışmaları yapıldı. Bakıma ihtiyacı olan zemin artık daha kullanılabilir hale getirilmiş oldu. Başta Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz olmak üzere tüm görevli çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum."











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum