İstanbul'un Fethi Satranç Turnuvası İle Kutlandı

İstanbul’un Fethinin 567. Yıl dönümü dolayısıyla Silivri İlçe Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi, Silivri İlçe Spor Müdürlüğü ve TSF Silivri İlçe Temsilciliği tarafından online satranç turnuvası düzenlendi. Tüm ülke genelinden lisanlı sporcuların katılım gösterdiği müsabakalar da dereceye girenler kupa-madalya ve elektronik ürünlerle ödüllendirildi.

İstanbul'un Fethi Satranç Turnuvası İle Kutlandı
Editör: Yaz Dostum
31 Mayıs 2020 - 16:00
İstanbul’un Fethinin 567. Yıl dönümü dolayısıyla Silivri İlçe Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi, Silivri İlçe Spor Müdürlüğü ve TSF Silivri İlçe Temsilciliği tarafından online satranç turnuvası gerçekleştirildi. Ülke genelinden her yaş grubuna açık olan turnuvaya binlerce lisanslı sporcu katılım gösterdi.

29 Mayıs 2020 Cuma günü düzenlenen müsabakalar, online satranç oynama platformu chess.com sitesi üzerinden yapıldı. 4 dakika+2 saniye tempoda 9 tur da mücadele eden sporcular, bir birleriyle kıyasıya yarıştılar.

KAYNARCA, SPORCULARA MORAL VERDİ

Öte yandan sporculara destek vermek adına AK Parti İstanbul 3. Bölge İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’da yarışma platformuna canlı olarak bağlandı ve sporculara moral verdi.

ÖDÜLLER SİLİVRİ BELEDİYESİ'NDEN

Müsabakaların sona ermesiyle birlikte dereceye girenler, Silivri Belediyesi tarafından kupa-madalya ve elektronik ürünlerle ödüllendirildi.

AKINCIOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan TSF Silivri İlçe Temsilcilisi Talha Emre Akıncıoğlu, turnuvaya destek veren kişilere teşekkür temennilerini aktararak, memnuniyet duygularını ifade etti.

Akıncıoğlu, şunları kaydetti:

“Silivri 29 Mayıs Fetih Kupası Online Satranç Turnuvasını tüm yurttan lisanslı sporcuların katılımı ile tamamladık. Turnuvamıza katkılarından dolayı Sayın Tülay Kaynarca’ya, İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Partal’a, Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’a, İlçe Spor Müdürümüz Sayın Seyithan Dağıstanlı’ya, Silivri Belediye Başkan Yrd. Sayın Emre Sarısaltıkoğlu’na teşekkürü borç bilirim. Canlı yayında maç analizleri ile turnuva heyecanını bize yaşatan Sevgili Tunahan Makaracı’ya, Canlı Yayını hazırlayan Sevgili Gürcan Engel’e ve turnuva sürecinde teknik destek sağlayan Sevgili Yavuz Ekmekçioğlu’na da ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Yeni turnuvalarda görüşmek dileğiyle.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum