İstanbul yağmur altında! Silivri'den başladı...

İstanbul akşam saatlerinde yağmura teslim oldu. Silivri'de başlayan sağanak yağışı, İstanbul içinde pek çok ilçede etkili oldu. İşte meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri bir kez daha güncellenirken, şehirde bugün ve yarın hava nasıl olacak sorusu merak ediliyor.

İstanbul yağmur altında! Silivri'den başladı...
Editör: Yaz Dostum
17 Ekim 2020 - 19:24 - Güncelleme: 17 Ekim 2020 - 19:27
İstanbul'un havası bugün ve yarın nasıl olacak sorusunu merak eden vatandaşların dikkatine! Yağışlar başladı... İstanbul'da beklenen yağmurlar gelmeye başladı. Bugün akşam saatlerinde Silivri'den başlaya sağanak yağmur şehrin merkezinde ve çok sayıda ilçesinde etkisini gösterdi. Bazı yerlerde su birikintileri oluştu. Trafik ise pek çok yerde durma noktasına geldi. Meteoroloji İstanbul için uyardı! Bu saatlerde dışarıda olanlar dikkat sağanak yağış etkili oluyor.

İstanbul bu akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağmura teslim oldu. Şehir genelinde hava durumu raporlarında belirtildiği üzere, sağanak yağış başladı. Yer yer gök gürültüsünün etkili olduğu gözlemlendi. Peki yağmur İstanbu'da ne kadar zürecek? Meteoroloji Marmara Bölgesi için hangi uyarıyı yaptı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminleri sonrasında beklenen İstanbul yağmurları bu akşam saatlerinde etkisini gösterdi. Silivri ilçesinde başlayan sağanak hayatı adeta felç ederken, şehir genelinde çok sayıda ilçede hava karardı ve yağmur yağışı etkili oldu. Peki Marmara bölgesi için en son hava durumu raporu ne diyor? İşte meteorolojik veriler ve son dakika hava durumu raporu. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün bölgenin kuzeybatı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Meteoroloji'den edinilen son dakika bilgilere göre, bugün hava Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık 26 derece kadar hissedilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum