İşte mesleğini eline alan Silivrili gençler!

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mezun öğrencilerinden Asil Kökyem, Mert Açıkalın, Oğuzhan Özkurt, ve Kemal Can Yurttaş'ın mesleki yolculuklarına dair bilgi paylaşarak başarılar diledi.

İşte mesleğini eline alan Silivrili gençler!
Editör: Yaz Dostum
18 Kasım 2020 - 21:42 - Güncelleme: 18 Kasım 2020 - 23:47
Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mezun öğrencilerinin iş hayatındaki görevlerini paylaşmayı sürdürüyor. “Her güne bir mezun” adlı projesi kapsamında bünyesinden mezun olan öğrencilerinden Asil Kökyem, Mert Açıkalın, Oğuzhan Özkurt, ve Kemal Can Yurttaş'ın mesleki yolculuklarına dair bilgiler paylaşıldı.

Asil Kökyem, 2013 yılında Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanından mezun oldu. Staj eğitiminin her ikisinde Polat Reinance Otel'de yaptı. 2014 yılından beri bu otelde kadrolu olarak Acountıng And Income Clark (Muhasebe ve Gelirler Kontrolörü) olarak görevine devam etmekte.

Mert Açıkalın, 2018 yılında mezun oldu. Jasmin Restoran, Royal Holiday Palace Otel'de komi olarak çalıştı. Şuan Grandmas Wonderland Hotel & Restoran'da dömi chef olarak görevine devam etmekte.

Oğuzhan Özkurt, 2016 yılında mezun oldu. Staj eğitimini Family Resort Otelde tamamladı. Mezun olduğunda gece kontrolörü olarak Eser Diamond Otel, Family Resort otel ve Mercia Otelde çalıştı. Şuan İngiltere’de Londra Sishmeze restoranda görevine devam etmekte.

Kemal Can Yurttaş. 2011 yılında mezun oldu. Üniversite eğitimini aşçılık üzerine tamamladı. 2015 yılından 2020 yılına kadar Alancha İstanbul’un mutfağında olan Yurttaş, 2018-2020 yılları arasında Executive şeflik pozisyonunda devam etmiştir. Alancha ile beraber aynı zamanda House Of Brothers'ın mutfak şefliğini de yürüttü. Bu süreçte üniversitelerde bir çok konferans verdi.2018 yılında Basque Culinary Center tarafından 1 haftalık eğitim aldı. 2019 yılında Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olup Türk Mutfağı dersleri verdi. 2019 yılında BeIN Gurme kanalında 70 programlık bir serisi oldu. Şuan aktif olarak İsmet Saz Group bünyesinde olan, Bronco ve The Steeve restaurantlarının executive şefliğini yapıyor.


Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerine iş hayatlarında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum