İstifa ettiğini açıklamıştı, göreve geri döndü

MHP Değirmenköy Teşkilatı Mahalle Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Ünal Uzun, göreve devam etme kararı aldığını açıkladı.

İstifa ettiğini açıklamıştı, göreve geri döndü
Editör: Yaz Dostum
04 Ağustos 2022 - 23:27 - Güncelleme: 04 Ağustos 2022 - 23:41
MHP Değirmenköy Teşkilatı Mahalle Başkanlığı görevinden 2 Ağustos Salı günü istifa ettiğini açıklayan Ünal Uzun, bugün göreve devam etme kararı aldığını duyurdu.

Ünal Uzun, görevden çekilme kararını sosyal medya hesabından şu ifadelerle dile getirmişti:

“Çok değerli yurttaşlarım ve değerli dava arkadaşlarım, almış olduğum kutsal görevimden Değirmenköy Mahalle Başkanlığımdan bugün hatta bu sabah almış olduğum kararla istifa ediyorum. Sosyal medya ve kamuoyuna duyurulur.”




PEŞ PEŞE GELEN İSTİFA KARARLARI SORU İŞARETLERİNE NEDEN OLDU

Ünal Uzun'dan önce de istifa krizi yaşanmıştı. Bir önceki mahalle başkanı da istifa etmiş ve gerekçesini, “Bu kararımın sebebi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın tutarsız siyasetidir” beyanı ile açıkça dile getirmişti. Akabinde mevcut Başkan Ünal Uzun’un da görevden el çektiğini bildirmesi, Değirmenköy MHP Teşkilatında görev yapan temsilcilerin, gidişattan memnun olmadıkları yorumlarına neden olmuştu.

İSTİFA SÜRECİNDE İKİNCİ PERDE: GÖREVE GERİ DÖNDÜ

Peş peşe alınan istifa kararlarını “Değirmenköy MHP Teşkilatına Mahalle Başkanı Dayanmıyor” başlığı ile vermiştik. Ünal Uzun, bugün göreve devam etme kararı aldığını hakkında çıkan istifa haberine yönelik tepkisini dile getirirken yaptığı yorumla deklare etti.



Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum