İtalya'dan madalya ile dönen milli karatecimiz madalyası ile okulu ODAK'a geldi

İtalya’nın Venedik şehrinde, Dünya Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Gençlik Ligi’nde Dünya İkincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Silivri ODAK Okulları öğrencisi milli sporcumuz Alara Akbaş, Antrenörü Serkan Tekgül ile birlikte eğitim gördüğü okulunda Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı ve Genel Müdür Gülgün Narinç tarafından ağırlandı.

İtalya'dan madalya ile dönen milli karatecimiz madalyası ile okulu ODAK'a geldi
Editör: Yaz Dostum
16 Aralık 2022 - 14:22 - Güncelleme: 16 Aralık 2022 - 14:27
Alara Akbaş, İtalya -Venedik'te düzenlenen Dünya Gençlik Liginde önemli bir başarıya imza atarak dünya ikincilik madalyası aldı.

Silivri’nin Değeri mottosu ile ilçemizde faaliyet gösteren Silivri ODAK Okulları’nın öğrencisi milli sporcumuz Alara Akbaş, Antrenörü Serkan Tekgül ile birlikte okulunda Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı ve Genel Müdürü Gülgün Narinç tarafından misafir edildi.

“HER ALANDA ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLEMEYE, ONLARIN YANINDA OLMAYA, BAŞARILARINI TAKDİR ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Spora ve sporcuya destek vererek Silivri’ye değer katan ODAK Okulları tarafından ziyarete ilişkin kaydedilen açıklamada, “Öğrencilerimizin; akademik başarılarının yanı sıra sporda, sanatta, bilimde atacakları her adımda desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Silivri’nin değeri olma yolunda önemli bir adım daha atan öğrencimiz Alara Akbaş’ı ve antrenörü Serkan Tekgül’ü tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum