Kabaktepe, Büyükkılıçlı'dan mesaj verdi: AK Parti geleceğe damga vuracak!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Silivri'nin Büyükkılıçlı Mahallesi'ndeki Sudan ailesinin evinde iftar yaptı. Kabaktepe'ye, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Kabaktepe, Büyükkılıçlı'dan mesaj verdi: AK Parti geleceğe damga vuracak!
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2022 - 18:02 - Güncelleme: 17 Nisan 2022 - 18:09
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Silivri'nin Büyükkılıçlı Mahallesi'ndeki Sudan ailesinin evine misafir oldu. Kabaktepe'ye, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Kabaktepe, iftar saatinden bir süre önce eve geldi. Aile fertleriyle oturup bir süre muhabbet etti. İftar saatinin yaklaşmasıyla ev sahipleri, Kabaktepe'yi ve beraberindeki isimleri yemek masasına buyur etti. Ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İl Başkanı Kabaktepe, aile ile yakından ilgilenip hal ve hatırlarını sordu. Çocuklarının gelecek yaşantıları ile ilgili planları hakkında bilgi alıp tavsiyelerde bulundu. Bir süre daha aile ile sohbet eden Kabaktepe, akabinde müsaade isteyip evden ayrıldı.

KABAKTEPE, VATANDAŞLA GÖRÜŞTÜ

Kabaktepe iftar yemeğinden sonra teravi namazı için beraberindeki isimler ile birlikte camiye geçti. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen Kabaktepe, kendilerinin hal ve hatırlarını sorarak sıkıntılarını diledi.

AK PARTİ, HİÇ UNUTULMAYACAK

Ziyaret programının sonunda ise Mahalle Başkanları ile Öğretmen Evi'nde görüşen Kabaktepe, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarında şunları söyledi:

"AK Parti çatısı altında büyüyen bu samimi kardeşlik hikayesi, geçtiğimiz 20 yıla olduğu gibi geleceğe de damga vuracak ve hiç unutulmayacak. 2023’e kadar İstanbul'da temas etmediğimiz hiç kimse kalmayacak."




YORUMLAR

  • 0 Yorum