Kadıköy Mahallesi'ndeki Hayvan Yetişticilerine Özel Seminer

İstanbul Rumeli Üniversitesi Tarım Hayvancılık Gıda Uygulama Teknoloji ve Araştırma Merkezi ile Silivri Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından Kadıköy Mahallesi'ndeki hayvan yetiştiricilirine "Süt Sığırlarının Beslenmesi ve Dölverimi" konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Kadıköy Mahallesi'ndeki Hayvan Yetişticilerine Özel Seminer
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2022 - 07:48 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 - 09:43

İstanbul Rumeli Üniversitesi Tarım Hayvancılık Gıda Uygulama Teknoloji ve Araştırma Merkezi ile Silivri Tarım ve  Orman İlçe Müdürlüğü ortaklığında Kadıköy Mahallesi'ndeki hayvan yetiştiricilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Prof. Dr. İsmail Araştırma ve Prof. Dr. Alper Baran'ın konuşmacı olarak yer aldığı seminerde yetiştiricilere, "Süt Sınırlarının Beslenmesi ve Dölverimi" konularında bilgilendirildi.

Mahalle merkezindeki kahvehanede düzenlenen seminere, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Tamer Dodurka, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Silivri Kadıköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik ve vatandaşlar katılım sağladı.

Yapılan konuşmaların ardından seminerde yer alan tüm yetiştiriciler, programda emeğe geçen kişilere teşekkür temennilerini ilettiler.



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum