Kadın Girişimcilerin kampanyasına Başkan Koçer'den tam destek

Silivri Kadın Girişimciler Derneği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla başlattığı “Kadın Esnafla Dayanışmaya Ben De Varım” kampanyası kapsamında ilçemizdeki kadın esnafları ziyaret etmeye başladı. Bu ziyaretlerde dernek yönetimini yalnız bırakmayan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, anlamlı kampanyaya tam destek verdi.

Kadın Girişimcilerin kampanyasına Başkan Koçer'den tam destek
Editör: Yaz Dostum
02 Mart 2022 - 21:55 - Güncelleme: 02 Mart 2022 - 22:03
Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla “Kadın Esnafla Dayanışmaya Ben De Varım” kampanyası başlattıklarını duyurmuş,  “Kadının sosyal ve ekonomik yaşamda güçlü olmasını sağlamak ve dezavantajlı durumundan dolayı kadın esnafın birbiriyle dayanışmasını yükseltmek amacıyla tüm Silivrilileri alışverişini kadın esnaftan yapmaya davet ediyoruz” ifadeleriyle tüm ilçe halkına anlamlı bir çağrıda bulunmuştu.

Kampanya çerçevesinde harekete geçen dernek yönetimi, ilk etapta ilçemizin merkezinde esnaflara ziyaretler yapmaya başladı. Görüşmelerde esnafların hal ve hatırları soruldu, ilçemizin ekonomik geleceği ve mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN KOÇER: KADIN ESNAFLA DAYANIŞMA KAMPANYASINA BENDE VARIM


Bu ziyaretlerde Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı ve dernek üyesi kadın girişimcileri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer yalnız bırakmadı. “Zorlukları beraber aşalım, kadın esnafla dayanışma kampanyasına bende varım” diyen Başkan Koçer, “İlk günkü gibi esnafımızın yanındayız. Esnafımız can damarımızdır” şeklinde konuştu.

ÇAT KAPI ZİYARETLER, ESNAFLAR TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Öte yandan çat kapı yapılan ziyaretler, kadın esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı. Esnaflarla sohbet eden heyet, tüm iş yeri sahipleri ve çalışanlarına bol kazanç dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı. 

Haber : Batuhan GÜÇLÜ





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum