Kalabalık motorcu tayfası Silivri'de buluştu

Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı merhum Barkın Bayoğlu'nun sosyal medya YouTube kanalında bir dönem birlikte çalıştığı arkadaşı İpek Süleymanoğlu, tüm motosiklet tutkunlarını Silivri'ye davet ederek gezi programı düzenledi. Kendi kişisel Instagram sayfasından yaptığı organizasyonla kalabalık bir motorcu kitlesine ulaşan Süleymanoğlu, beraberindekilerle birlikte ilçemizdeki Motosiklet Anıt Heykelini ziyaret etti.

Kalabalık motorcu tayfası Silivri'de buluştu
Editör: Yaz Dostum
30 Ağustos 2022 - 22:50 - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 - 23:06
Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı merhum Barkın Bayoğlu'nun sosyal medya YouTube kanalında bir dönem birlikte çalıştığı arkadaşı İpek Süleymanoğlu, Büyükçekmece'den Silivri'ye bir gezi programı organize etti. Kendi kişisel Instagram sayfasından yaptığı bir duyuru ile tüm motosiklet tutkunlarını Büyükçekmece'deki Tüyap Fuarı önünde toplanmaya davet eden Süleymanoğlu, kalabalık bir sürücü kitlesine ulaştı.

Süleymanoğlu'nun öncülüğünde istikametleri olan Silivri'ye başarılı bir şekilde gelen motosikletçiler, ilçe sahilinde toplandılar. Motosiklet Anıt Heykelini ziyaret eden sürücülere Silivri Motosiklet Kulübü üyeleri ev sahipliği yaptı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kandemir, organizasyonda emeği geçen kişilere teşekkür temennilerinde bulundu.

Kandemir, açıklamalarında şunları kaydetti:

"Kız kardeşim @ipeksuleymanoglu ve @bbkingrider Burak kardeşimin organizasyonu ile mekanımızı doldurup taşıran adeta mini bir festivale dönüştüren tüm motorcu dostlarıma en çok kalbimi doldurdukları için ayırt etmeksizin teşekkür ederim iyi ki varsınız."

Haber: Batuhan Güçlü





YORUMLAR

  • 0 Yorum