Kale Park'ta İlk Nikah Kıyıldı! İşte Ücret Tarifesi!

Kalepark Sosyal Tesislerinin amfi tiyatro bölümünde tarihin şahitliğinde ilk nikah merasimi gerçekleştirildi. Kalepark’ta nikahlar KDV dahil 1.000 (bin) TL olurken, kokteyli (alkolsüz) nikahlarda ise kişi başı 20 TL ilave edilecek. Şehit ailelerinin, gazi ve gazi ailelerinin birinci derece yakınlarından ise ücret alınmayacak.  

Kale Park'ta İlk Nikah Kıyıldı! İşte Ücret Tarifesi!
Editör: Yaz Dostum
24 Eylül 2020 - 15:38
Kalepark Sosyal Tesislerinin amfi tiyatro bölümünde Dilek ile Gökhan çiftinin Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından kıyılan ilk nikah merasimi, yenileme çalışmalarından sonra ilk olma özelliği taşıyor.

ÜCRET TARİFESİ 

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis gündeminde yer alan, Mali Hizmetler Müdürlüğünce talep edilen belediye birimlerine lüzumlu ek ücret tarifeleri ile ilgili fiyatlar, okunan Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun ardından oy birliği ile kabul edilmişti. Buna göre Kalepark amfi tiyatro bölümünde nikahlar KDV dahil 1.000.00 TL olurken, kokteyli (alkolsüz) nikahlarda ise kişi başı 20 TL ilave edilecek. Şehit ailelerinin, gazi ve gazi ailelerinin birinci derece yakınlarına nikahlardan ücret alınmayacak. 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum