Kanburoğlu: "Gümüşyaka'ya Hizmet Bekliyoruz"

CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, “2019 yılında göreve gelen yeni yönetim son seçimlerden iki yıl geçmesine rağmen prestijli bir proje veya bir çalışmasını halen maalesef biz görmüş değiliz. En kısa zaman içinde Gümüşyaka’ya hizmet bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Kanburoğlu: "Gümüşyaka'ya Hizmet Bekliyoruz"
Editör: Yaz Dostum
28 Aralık 2020 - 16:10 - Güncelleme: 29 Aralık 2020 - 16:13

CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Silivri’mizde 2 dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan Özcan Işıklar ve ekibinin Gümüşyaka’ya yaptığı hizmetleri fotoğraflarla paylaşırken, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Volkan Yılmaz Başkanlığında oluşan yeni yönetimin Gümüşyaka’yı ihmal ettiğini ifade etti.

“SEÇİMLERİN ÜSTÜNDEN 2 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN YENİ YÖNETİMİN PRESTİJLİ BİR PROJE VEYA ÇALIŞMASINI GÖREMEDİK”


CHP'li Kanburoğlu, söz konusu açıklamasında şunları kaydetti: “2009-2014 Yıları arasında göreve geldikleri ilk beş yıl içinde Gümüşyakamıza CHP Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işık’lar ve ekibi tarafından yapılan hizmetlerden bazılarının fotoğraflarını paylaşıyorum. Sayın başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” diyen CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, “2019 yılında göreve gelen yeni yönetim son seçimlerden iki yıl geçmesine rağmen prestijli bir proje veya bir çalışmasını halen maalesef biz görmüş değiliz. En kısa zaman içinde Gümüşyaka’ya hizmet bekliyoruz. Saygılarımızla."



























 

YORUMLAR

  • 0 Yorum