Karabina'dan "Görev Bırakmak Değil, Nöbet Değişimi" Açıklaması

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevi sona eren Şafak Karabina, yaptığı veda paylaşımında, “AK Parti teşkilatlarında görev bırakmak değil, nöbet değişimi olur. Teşkilatçılık ruhu her şart altında aynı heyecan, aynı şevk, aynı aşkla devam eder. Değil gençliğimi, gücüm yettiğince ömrümü Ak davamıza harcamaya devam edeceğim. Davama, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan aşkımın hiç bitmeden inandığım yolda yürümeye devam edeceğim” ifadelerini kaydetti.

Karabina'dan "Görev Bırakmak Değil, Nöbet Değişimi" Açıklaması
Editör: Yaz Dostum
06 Şubat 2021 - 19:52 - Güncelleme: 07 Şubat 2021 - 16:44

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrıldığını duyuran Şafak Karabina, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.

“BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIMAK İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN HERKESE ŞAHSIM VE GENÇLİK KOLLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Karabina, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli dostlarım, dava arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, 20 Nisan 2018 yılında büyük bir heyecan ile devraldığım Silivri Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi yine bugün aynı heyecan ile İl Başkanlığımızdan kendi şahsımın müsaade istemesi sebebiyle yeni bir kardeşimize devrediyor olmanın mutluluğu içerisindeyim. 3 yıllık görev sürecimde her daim bizlere desteklerini esirgemeyen, her zorluğa birlikte göğüs gerdiğimiz İl Gençlik Kolları Başkanımız Osman Tomakin ve İl yönetim kurulu Üyelerimize, Gençlik kollarımızın kıymetli yönetim kurulu üyelerine, mahalle başkanları ve genç temsilcilerine Kuruluşumuzdan bugüne Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiş kıymetli Başkanlarıma, ve Kuruluşumuzdan bugüne Gençlik Kollarımızın her kademesinde görev almış tüm üyelerimize, Ana Kademe İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, bu süreçte benimle olan tüm dava kardeşlerime, bayrağı daima daha yukarıya taşımak için gecesini gündüzüne katanlara benimle olan tüm herkese Şahsım ve Gençlik Kollarımız adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

“MAKAMLARI, MEVKİLERİ EMANET GÖRÜRÜZ”

AK Parti teşkilatlarında görev bırakmak değil, nöbet değişimi olur. Teşkilatçılık ruhu her şart altında aynı heyecan, aynı şevk, aynı aşkla devam eder. Rabbim Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu büyük ailenin birliğini daim kılsın. Biz dün olduğu gibi bugün de kongre sürecimizi kardeşliğimizi güçlendirmek, ailemizi genişletmek ve bu davaya gönül veren herkesle kucaklaşmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Kavga, düşmanlık, hırs, fitne fesat bizim partimize yaklaşamaz. Bizim teşkilatımız kardeşlik dilini konuşur. Bu davayı omuzlayan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a layık bir teşkilat olmak için makamları, mevkileri emanet görür, ben değil, biz diyerek partimizin bayrağını hep daima ileriye taşırız.

“ÖMRÜMÜ AK DAVAMIZA HARCAYACAĞIM”

Bizler inandığı davada karşılık beklemeden gece gündüz demeden çalışan, isimleri hiç anılmayan, başarıda önde durmayı değil gizli kalmayı tercih eden birer Gençlik Kolları temsilcisiyiz. Bu vesileyle değil gençliğimi, gücüm yettiğince ömrümü Ak davamıza harcamaya devam edeceğim. Davama, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğana olan aşkımın hiç bitmeden inandığım yolda yürümeye devam edeceğim. Kalın Sağlıcakla.”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum