Karabulut, Silivri'ye bir gurur daha yaşattı

Ata sporumuz güreşin Silivri’deki tek temsilcisi A Milli sporcu İsmet Karabulut, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen güreş turmasına katılım gösterdi. Aytos takımı ile mücadelede boy gösteren Karabulut, 92 kg 5’incilik kazandı.

Karabulut, Silivri'ye bir gurur daha yaşattı
Editör: Yaz Dostum
14 Ocak 2021 - 13:30
Ulusal ve uluslararası yağlı güreş müsabakalarında Silivri’yi başarıyla temsil eden A Milli sporcu İsmet Karabulut güreş müsabakaları için Bulgaristan’a gitti. Ülkenin başkenti Sofya’da düzenlenen müsabakalar için Aytos takımı ile birlikte kampa katılan Karabulut, 7 – 8 Ocak 2021 tarihlerinde düzenlenen müsabakalarda 92 kg 5’inci oldu.

Pandemi nedeniyle 14 ay aradan sonra ilçemize bir gurur daha yaşatan Kabulut, konu hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da  7 – 8 Ocak 2021 tarihlerinde yapılan Bulgaristan Şampiyonasında 92 kg da 5’incilik nasip oldu. 14 ay sonra pandemiden beri ilk defa güreşmemi sağlayan beni Bulgaristan’ın Sofya ve Aytos takımı Kampa yollayan kulübüm Silivrispor’a Taylan Güraslan  başkanıma sponsorum Bayburtlu İnşaata Eyüp Bayburtlu’ya maddi manevi destekleri için teşekkür ederim. Biz Silivrili olarak gerekli mücadeleyi yapıyoruz çok şükür. Silivri’de güreş var! Mücadeleye devam Allah’ın izniyle”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum