Karakaş; "Silivri'ye Hizmet Etmek İçin Zerre Tereddüt Etmedik"

Bugün Silivri’deki kongreye katılan Gelecek Partisi İstanbul Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, “Gerek belediyede gerek siyasette görev aldığım dönemde Silivri’ye hizmet etmek için zerre kadar tereddüt etmedik. 35 kilometre ötedeki Danamandıra’da da, 25 kilometre ötedeki Kadıköyde de, 15 kilometre ötedeki Gümüşyaka’da da, 30 kilometre ötedeki Değirmenköy’de de hizmetimizi yaptık. Hiç oy almadığımız, bizleri kapılarından sokmayan yerlerde bile gittik hizmet ettik” dedi.

Karakaş; "Silivri'ye Hizmet Etmek İçin Zerre Tereddüt Etmedik"
Editör: Yaz Dostum
05 Temmuz 2020 - 21:38 - Güncelleme: 06 Temmuz 2020 - 16:45
 
Bugün gerçekleştirilen Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’ne katılan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, burada yaptığı konuşmada siyaseti millete hizmet etmek için yaptıklarını paylaştı.

“OY VERMİŞ VERMEMİŞ BAKMADAN HİZMET ETTİK”

Karakaş, şunları söyledi: “Ben burada doğmuş olan bir insanım. Vatan olarak bellediğim yerlerden bir tanesindeyim. Silivri’de siyaset yaptığım zaman dilimlerinde eşimde, daha önceki çalışma arkadaşlarım da şahittir; muhalefet olduğumuz dönemde, iktidarda olduğumuz dönemde gerek belediyede gerek siyasette görev aldığım dönemde zerre kadar tereddüt etmedik Silivri’ye hizmet etmek için. Bize oy vermiş vermemiş, bizim yanımıza gelmiş gelmemiş hiç önemli değil; 35 kilometre ötedeki Danamandıra’da hizmetimizi yaptık, aynı şekilde 25 kilometre ötedeki Kadıköyde, 15 kilometre ötedeki Gümüşyaka’da, 30 kilometre ötedeki Değirmenköy’de de hizmetimizi yaptık. Hiç oy almadığımız, bizleri kapılarından sokmayan yerlerde bile bizler gittik hizmet ettik.
 
“SİLİVRİ’YE BİRÇOK HİZMET GETİRDİK”

Belediyede görev aldığımız o günkü kadroyla da aynı düsturla çalıştık. Sebebi elimizdeki bu devlet imkanları kendi yöremize getirip insanları burada layık olduğu şekilde yaşatmaktı. Altyapısı olmayan, içme suyu olmayan, doğal gazı olmayan, kiralık binalarda oturan devlet dairelerine baktığınızda birçok ilçeden geriyken bu bakış açısıyla Silivri’de birçok hizmeti gerçekleştirdik.

“TROLLERLE SALDIRSALAR DA NAFİLE SON SÖZ MİLLETİNDİR!”

İşte burada siyasi parti temsilcileri var. Herkesin bir hedefi var. Bunların hedefi hem kendi partilerini burada temsil etmek, hem de iktidara getirebilmek gönüllere girebilmek için mücadele etmek. Bunların fırsatlarının da verilmesi gerekiyor. Ne yapılıyorsa yapılsın, neler çiziliyorsa çizilsin, hangi trollerle saldırırlarsa saldırsınlar emin olun en son sözü hep millet söylemiştir. Bugün yasalarla kendilerini korumaya çalışanlara da hak ettiği cevabı demokratik çerçevede vereceklerine inanıyoruz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum