Kariyer basamaklarını hızla tırmanan Silivrili gençler!

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında mezun öğrencilerinden Fatmanur Yalçınkaya ve Ahmet Mert Çubuk'un mesleki çalışmalarını paylaşarak başarı dileğinde bulundu.

Kariyer basamaklarını hızla tırmanan Silivrili gençler!
Editör: Yaz Dostum
13 Kasım 2020 - 16:42 - Güncelleme: 13 Kasım 2020 - 17:29

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında öğrencilerinin mesleki yolculuklarını ve başarılarını paylaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda kurum mezun öğrencilerden Fatmanur Yalçınkaya ve Ahmet Mert Çubuk'a yer verdi.

Fatmanur Yalçınkaya, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanından 2014 yılında mezun olup daha sonra Almanya'ya staj ve dil eğitimi için gitti. Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği alanından 2018 yılında mezun oldu. Fatmanur Yalçınkaya, halen Eser Diamond Otel'de Pazarlama Satış departmanında Grup Satış Şefi olarak görevine devam etmekte.

Ahmet Mert Çubuk ise 2015 yılında mezun oldu. Sırasıyla İntercontinental Otel ve Wow Otel'de çalıştı. Erasmus programı kapsamında 6 ay yurt dışında bulundu. 2019 yılında Gelişim Üniversitesi Spor Yöneticiliğinden mezun oldu. Halen Ulusal ve Uluslararası futbolcu menajerlik şirketi olan Footalent'te Sports Scout olarak çalışmakta.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mezun öğrencilerini tebrik ederek, mesleki hayatlarında başarı dileğinde bulundu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum