Kartallar, İzmir Depremi Mağdurları İçin Kolları Sıvadı

BJK Dernekler Birliği, İzmir’de yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlarımıza destek amaçlı battaniye toplama kampanyası başlattı. Silivri Kartalları Derneği de kampanya destek verilmesi konusunda çağrıda bulanarak ilçe sakinlerini birlik olmaya davet etti.

Kartallar, İzmir Depremi Mağdurları İçin Kolları Sıvadı
Editör: Yaz Dostum
05 Kasım 2020 - 19:34 - Güncelleme: 05 Kasım 2020 - 19:58
BJK Dernekler Birliği, meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası mağdur olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla battaniye toplama kampanyası başlattı. Silivri Kartalları Derneği de kampanyaya destek verilmesi konusunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilçe sakinlerine seslendi.

Vatandaşları birlik olmaya davet eden kartallar, başta battaniye olmak üzere kıyafet, çamaşır, çocuk bezi ve oyuncak eşyaları kampanya kapsamında kabul ettiklerinin altını çizdi.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi;

“Van ve Elazığ'ın yanında olduğumuz gibi bugün de İzmir’in yanındayız. Yönetim kurulumuz tüm üyelerimiz ve dostlarımızla başta battaniye olmak üzere kıyafet, çamaşır, çocuk bezi, oyuncak vs. yardımları toplamaya başladık. İlgi alakanız için teşekkürler. Birlikte Güzeliz Türkiyem.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum