KASABA, Ahmet Nedim Bozdağ'ın ruhuna iftar verdi

Silivrispor’un Amigo Taraftar Grubu KASABA, bu yıl da geleneği bozmayarak iftar yemeğini Kurucu Lideri merhum Ahmet Nedim Bozdağ’ın ruhuna armağan etti.

KASABA, Ahmet Nedim Bozdağ'ın ruhuna iftar verdi
Editör: Yaz Dostum
28 Nisan 2022 - 21:30 - Güncelleme: 28 Nisan 2022 - 21:45
Silivri KASABA Taraftar Grubu Lideri İrfan Bozdağ, 27 Nisan Çarşamba günü Kasaplar Sokağı’nda gönül sofrası kurdu. Geleneksel sokak iftarı, bu yıl da Silivrispor’un Amigo Taraftar Grubu KASABA’nın Kurucu Lideri merhum Ahmet Nedim Bozdağ ruhuna düzenlendi. İftara Alibey Mahallesi Muhtarı Solmaz Tüfekçi, Silivri Samsunlular Dernek Başkanı Bilhan Aşçıoğlu, protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katılım sağladı. KASABA’lı gençler de iftar programında hazır bulunanlar arasındaydı.

İftar öncesi İrfan Bozdağ, masaları tek tek dolaşarak, iftara katılanlarla sohbet etti. Manevi duyguların üst düzeyde yaşandığı iftarda, onlarca kişi dualar ederek oruçlarını açtı.


Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını dileyen İrfan Bozdağ, iftar davetine icabetlerinden dolayı aynı zamanda birlik ve beraberlik ortamı oluşturdukları için tüm katılımcılara teşekkür etti.
Haber : Batuhan GÜÇLÜ








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum